Bocanci de dama pictati manual care spun povesti originale!

Bocanci de dama pictati manual care spun povesti originale

   Fondat in 2006 in Izmir, brandul Dogo este primul producator din lume care a creat pantofi imprimati cu ilustratii originale, avand in portofoliu peste 5000 de imprimeuri. Compania tine cont de principiile sustenabilitatii, cu scopul protejarii mediului inconjurator. De la genti, la haine si pantofi, Dogo se identifica prin produse pline de culoare realizate manual, chic si artsy, pe care sa le combini la tinute smart casual.

   Fiecare pereche de incaltari, fie ca este vorba de pantofi, ghete sau bocanci pare ca spune o poveste fascinanta. Iti recomandam astazi doar cateva dintre povestile care ne-au impresionat pe noi: “I Never Sleep”,”Music On World Off “, “Pumpkin”, “Nope”, “Triangle”

Bocanci de dama “I never sleep”

Bocanci de dama “Pumpkin Witch”

Ghete de dama “Nope”

Ghete de dama “Triangle”

Bocanci de dama “Pumpkin Witch”


Ghete de dama “Music On World Off “

Bocancii si ghetele Dogo sunt lucrate manual. Imprimeul este realizat din vopsea fara solventi care nu contine substante cancerigene. Exteriorul este realizat din piele ecologica, captuseala din bumbac, talpa din cauciuc termoplastic. Livrareea este gratuita in toata tara pentru comenzile de peste 250 Lei, in limita a 5 kg. Campania de megareduceri de peste -60% dureaza doar 4 zile, profita si comanda online pe Bonami povestea ta preferata!