Non-conformiste? Da! Femeile din ziua de azi fac totul pentru a fi diferite de celelalte femei si, in general de a iesi in evitenta.  In ultimii ani, miresele aleg din ce in ce mai mult decoruri neobisnuite de nunta, o dovada tipica a alegerii lor neobisnuite sunt aceste buchete de nunta cu flori combinate cu legume si fructe. Fiecare mireasa care vrea sa arate minunata si unica in ziua ei speciala trebuie sa aleaga un decor unic, special.
Nu prea mai este o surpriză atunci cand vedem o mireasa tinand un buchet care nu este in mod obisnuit compus din flori, dar este prezentat cu niste comestibile decorative cum sunt fructele, legumele, ierburile etc. Incorporate impreună, aceste elemente ofera o compozitie perfecta care, sub magia florilor, atinge ceva ce nu poate fi vazut in ziua nuntii. Trebuie sa recunoastem ca miresele ar trebui sa fie foarte curajoase atunci cand decid ca buchetul lor in ziua lor speciala sa fie atat de diferit.

  source

Noi spunem un mare BRAVO acestor femei pentru ca, daca parcurgi pagina si explorezi galeria de mai jos, vei vedea că indiferent cat de ciudat pot fi aceste buchete, rezultatul final este extraordinar! Deci, daca indraznesti sa adaugi diferite texturi, forme, culori si dimensiuni in decorul nuntii tale, atunci ar trebui sa consideri cu siguranta ca poti avea un buchet putin comestibil ca mireasa!! 
 

   source

   source

   source

   source

   source

   source

   source

   source

  source

  source

 source

Fii diferita, alege buchete de mireasa altfel, buchete comestibile pentru pasionatii de bucatarie!

Leave a Reply