Alege culoarea anului, vopseste-ti parul Verde nebun cu Londa Professional!

De ce ne place parul colorat nebun cu vopsea de par verde?

Pentru ca … “First days of spring”, o umbra racoritoare si revitalizanta, VERDELE simbolizeaza un nou INCEPUT! Pentru ca daca e verde e start la distraaaaaactieeeee … pentru ca verde este o culoare fresh pe care eu o ador, pentru ca este la moda stilul nonconformist sa iti vopsesti parul in culori cat mai aprinse, albastru, verde, mov, rosu sau roz fiind din ce in ce mai des intalnite in randul tinerelor pline de viata! O sa vorbim despre mai toate culorile de par “nebune” la moda dar incepem cu parul vopsit in verde, culoarea anului aleasa de catre Pantone.

Unde gasim vopsea de par verde sau alte culori nonconformiste?

 

Catalog Culori Vopsea de Par Londa Professional Online
Catalog culori vopsea de par Londa Professional online, Click & Shop  pe Esteto 

 

Va recomand si de aceasta data sa va colorati parul verde doar cu vopsea de par profesionala.  Aveti acces ca orice salon de coafura care se respecta la produse de par profesionale comandand din magazinele online de cosmetice profesionale. Puteti alege astfel dintr-o gama foarte variata de culori de vopsea de par (vopseaua de par permanenta Londa Professional are 89 nuante disponibile)  si de oxidanti dar si de produse de ingrijirea a parului profesionale care or sa va uimeasca cu rezultatele lor. Vopseaua permanenta Londa cu microsfere Vitaflection da viata parului facandu-l sa radieze de culoare dar se recomanda intotdeauna folosirea impreuna cu oxidantul Londa de vopsea permanenta pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

par-verde2

Vopsea de par permanenta Londa Professional – mixton nuanta 0/28 Verde Petrol

Microsferele Vitaflection sigileaza culoarea in interiorul firului de par pentru cele mai vibrante si durabile culori LONDA PROFESSIONAL. Formula Extra Rich Crème distribuie uniform peste 500 de trilioane de MICROSFERE VITAFLECTION pe fiecare fir de par. Microsferele Vitaflection sunt de 1000 de ori mai mici decat firul de par si patrund foarte usor in cortex. Vopseaua Permanenta Londa Professional acopera cu pana la 100% parul alb. In interiorul firului de par Microsferele Vitaflection se cupleaza unele cu altele si raman sigilate in interiorul firului de par. Microsferele Vitaflection sunt incarcate cu pigmenti concentrati de culoare si patrund adanc in cortexul firului de par, oferind culori permanente vibrante si de lunga durata.

0-28-vopsea-de-par-profesionala-permanenta-londacolor-permanent-londa-professional-60-ml-500x500

 

Vopsea de Par Verde Londa Professional
Superoferte azi  19-10-2018
vezi-preturi0

 

 

Revolutionarea culorii folosind Londa Professional

Vopseaua de par verde permanenta Londa Professional coloreaza ton pe ton, inchide si deschide pana la 5 trepte de culoare, avand un parfum discret si placut, transformand astfel colorarea intr-o experienta agreabila.

Alege culoarea anului, vopseste-ti parul Verde cu Londa Professional 0/28 Verde Petrol

Cum se utilizeaza vopseaua de par Londa Professional in amestec cu oxidantul Londa:

  • Mai inchis, ton pe ton, cu un ton mai deschis, par alb: 6 % (20 Volume)
  • Pentru o deschidere de 2 trepte: 9 % (30 Volume)
  • Pentru o deschidere de 3 sau 4 trepte: 12 % (40 Volume)

Alege culoarea anului, vopseste-ti parul Verde cu Londa Professional!

Vopsea de par Semipermanenta Directions Alpine Green

Daca doresti sa iti vopsesti parul in verde doar temporar, adica sa reziste doar una, doua samponari, poti alege Vopsea nuantator semipermanenta LaRiche Directions! Cu o textura usoara, ca de gel nuantatorul Directions vine in borcanele de 88 ml. Nu se amesteca cu revelator, se aplica pe par direct conform instructiunilor. Culoarea finala pe par poate varia in functie de baza pe care se aplica. In general, rezultatele cele mai bune se obtin pe un par decolorat sau tratat chimic. In cazul in care aplicati mai multe culori diferite pe par, recomandam spalarea separata a fiecarei suvite colorate diferit pentru a evita migrarea culorilor.

Atentie! Aceasta vopsea este un nuantator, astfel ca nu are putere de deschidere. Aplicata peste un ton mai inchis nu ofera nici un rezultat. Pentru pastrarea culorii vii un timp cat mai indelungat, recomandam spalarea cu apa mai rece, evitarea expunerii excesive la soare. Avand in vedere natura semipermanenta a vopselei, este posibil sa lase urme usoare pe diverse suprafete. Aceasta vopsea de par verde semipermanenta o puteti comanda pe eMag.

par-verde-vopsea-semipermanenta-directions


Galerie foto * Esti gata pentru a experimenta viata in verde?

Please follow and like us:

Leave a Reply