Stilul meu e viata in culori

Despre mine

Moda este ceea ce iti e oferit de patru ori pe an de designeri, Stilul este ceea ce alegi! Alege doar in stilul tau, sau daca iti place stilul meu inspira-te! Imbraca doar ceea ce te inspira si iti provoaca bucurie! Restul hainelor pune-le deoparte, daruieste-le prietenelor daca pe ele le inspira sau da-le mai departe, acolo unde este nevoie de ele!

Stilul meu nu este doar despre Moda, despre Haine  … este putin despre mine, putin despre Mare, despre Soare, despre cele mai frumoase Plaje din lume pe care le-am vazut si mai ales despre ce-mi aduce bucurie in viata de zi cu zi, Culorile!

Fie că iubești si tu ochelarii de soare la fel de tare ca mine sau porți ochelari de vedere, de acum te poți distra probând și chiar cumpărând ochelarii și online! Cum? Simplu, intrând pe www.stilulmeu.com de pe mobil când te plictisești în metrou, acasă sau la birou, folosind doar un SELFIE și oglinda noastră virtuală! E simplu, uite ce trebuie sa faci: Selectează. Probează. Distrează-te. Cumpără. ONLINE.