Despre mine

O Plecaciune Iei Romanesti … de Sanziene cele mai Frumoase Modele de Bluze tip Ie Online

Moda este ceea ce iti e oferit de patru ori pe an de designeri. Stilul este ceea ce alegi! Alege doar in stilul tau sau daca iti place stilul meu inspira-te! Imbraca doar ceea ce te inspira si iti provoaca bucurie! Restul hainelor pune-le deoparte, fa o bucurie prietenelor daca pe ele le inspira sau da-le mai departe, acolo unde este nevoie de ele!

Stilul meu nu este doar despre moda, despre haine  … este despre mine, despre Mare, despre Soare, despre cele mai frumoase plaje din lume pe care le-am vazut ci mai ales despre ce-mi aduce bucurie in viata de zi cu zi, Culorile!

Si bucuria vine cu soarele și marea … 

Pentru ca iubesc soarele, iubesc nisipul, iubesc vara dar cel mai mult iubesc marea. Si nu oricum ci pentru totdeauna! Nu știu dacă străbunicul, un negustor iubăreț din Grecia mi-a lăsat această pasiune moștenire atunci cand a intalnit-o pe străbunica in Romania sau am trăit undeva pe un mal însorit în altă viață dar cert este că îmi doresc să fie tot timpul cald și vară! Nu este un moft, este pur și simplu o necesitate … altfel mi-e greu să mă simt in largul meu! Reversul medaliei? Sensibilitatea la lumină care mă obligă să port ochelarii de soare ca pe ochelarii de vedere, adică în scop medical pentru reducerea luminozității și implicit a ridurilor de expresie devenind astfel pur și simplu “dependentă” de acest accesoriu.

ochelari-de-soare-featured

Fie că iubești si tu ochelarii de soare la fel de tare ca mine sau porți ochelari de vedere, de acum te poți distra probând și chiar cumpărând ochelarii și online! Cum? Simplu, intrând pe www.stilulmeu.com de pe mobil când te plictisești în metrou, acasă sau la birou, folosind doar un SELFIE și oglinda noastră virtuală! E simplu,uite ce trebuie sa faci:

Selectează. Probează. Distrează-te. Cumpără. ONLINE.

 

Modele de cizme tip Ugg din piele naturala online