Cadou 3 perechi de cizme tip UGG 100% piele – Giveaway “Stilul meu in culori”

Giveaway "Stilul meu in culori" Castigati 3 perechi de cizme tip UGG din piele colorate, Stilulmeu si Pantofi-Trendy va invita sa participati la tragerea la sorti!

Oferim CADOU 3 perechi de cizme tip UGG din piele colorate

Stilulmeu impreuna cu Pantofi-Trendy da startul azi unui Giveaway care va aduce CADOU nu o pereche ci 3 perechi la alegere dintre cele mai frumoase cizme tip UGG 100% piele in culori care exista! Ce trebuie sa faceti?
  1. Lasati-ne adresa de email in casuta de mai sus, ca sa va anuntam cand ati castigat;
  2. Lasati-ne linkul cu modelul de cizme UGG din piele care va place cel mai mult din magazinul Pantofi-Trendy  intr-un comentariu in postul dedicat concursului de pe Facebook , il gasiti aici;
  3. Like & Share pe FB;
  4. Va place ideea acestui concurs de a incalta trei cititoare in cele mai colorate UGG-uri 100% piele? Atunci poate meritam un like la paginile noastre: Stilulmeu.com & Pantofi-Trendy.ro
Pe 18 noiembrie o sa facem extragerea si vom anunta cele 3 castigatoare! Mai stati pe ganduri? Dati-le o sansa degetelor de la picioarele voastre greu incercate de pantofii si cizmele cu toc, si anul acesta lasati-le sa se rasfire la maxim in cele mai frumoase cizme tip UGG din piele imblanite si frumos colorate!

Fa loc culorii in viata ta!