Karup – produse cu design aparte și confort maxim

Karup vă prezintă o nouă colecție de produse extrem de confortabile și cu un design aparte. Aceste produse sunt perfecte pentru cei care aleg un stil de viață non conformist, dar totuși țin la confort.

Hippo, canapele și fotolii extensibile colorate, cu un design deosebit si extrem de confortabile

Datorită construcției sale inovative, confortul oferit de Hippo este peste așteptări. Hippo … la nevoie se cunoaște!

În doar câteva secunde veți transforma fotoliul într-un pat! Fotoliul Hippo este perfect pentru camere studențești, sau pur și simplu pentru a aduce puțină relaxare unei convorbiri plăcute în casa ta. Cu o proiectare foarte inteligentă, practic și confortabil, dar în același timp stilat, Hippo va fi prietenul tău de nădejde atunci când primești oaspeți neașteptați care vor rămâne la dvs. peste noapte. Salteaua este ușor de demontat sau reamplasat, fiind fixată solid cu benzi Velcro.

Fotoliu extensibil Karup Hippo Amarillo Galben

1.

2.

Vezi preturi

Fotoliu extensibil Karup Hippo Magenta

1

2

Vei preturi

Fotoliu extensibil Karup Loop Lime, acomodare perfectă

Jucăuș, aspectuos și foarte confortabil! Loop este ideal atât pentru copii cât și pentru dumneavoastră. De la fotoliu la pat și înapoi. Din doar câteva mișcări! Loop este un nou fotoliu de la brandul danez Karup, plin de versatilitate și stil, dar înainte de toate, funcțional și confortabil. Este perfect atât pentru adulți cât și pentru copii, și garantat va fi pe placul ambelor categorii. Toți oaspeții tăi vor fi de asemenea plăcut surprinși de cât de repede le poți pregăti un pat, atunci când vor să rămână peste noapte.

1

2

Vezi preturi

Fotoliu extensibil Karup Dice Pink/Purple

Nido și Nest, vă vor surprinde

Odihniți-vă și reîncărcați-vă bateriile cu aceste fotolii superbe, care vă vor lăsa să vă relaxați în voie.Fotoliul Dice este o alternativă interesantă și atrăgătoare vizual, pentru canapele, fotolii sau paturi. Tot ce trebuie să faceți este să îl întindeți, să îmbinați cele două saltele și veți obține rapid un pat ideal pentru oaspeți. Salteaua este fabricată din spumă de 4 cm grosime. Salteaua este ușor demontabilă dar în același timp fixată solid, cu benzi Velcro.

1

2

3

Vezi preturi

Fotoliu extensibil Karup Nido Orange

Nido este un fotoliu, perfect pentru a te odihni, medita, citi sau juca; într-un cuvânt, perfect pentru relaxare. Sistemul pe care se bazează este simplu. Spatele acestuia este atașat cu benzi Velcro, deci va rezista și tratamentelor copiilor. Umplutura saltelei este realizată din spumă, îmbracată cu material textil din colecția Linoso, care este catifelată și placută la atingere și foarte durabilă. Deși nu este detașabilă, aceasta poate fi curățată cu ușurință cu un burete și șampon pentru covoare.

1

2

3

Vezi preturi

 

Leave a Reply