Stilul meu

Modele de rochii Desigual online in care nu ai cum sa nu fii binedispusa!

ZOOT MANIFESTO

Spunem “Nu” trendurilor fashion care iți spun cum trebuie sa fii. “Nu” hainelor fără personalitate, monopolului brandurilor cu renume, mall-urilor pline de magazine în care nu-ți găsești nimic pe gustul tău. E momentul să spunem “NU”, să dăm deoparte vorbele goale despre cât de special te vei simți în haine făcute de designeri celebri.

E momentul să ne amintim că hainele sunt făcute pentru a fi purtate când îți trăiești viața, și că nu trăiești ca să porți haine. Și NU, nu ești un manechin pentru branduri!

E viața ta iar noi te ajutăm să o asortezi. Cu ce vrei tu, cu ce simți tu, cum iți place ție, când ai tu chef. Și poți să te răzgândești, poți să probezi orice comanzi și să cumperi doar ce și se potrivește și te face să te simți… tu-însuți! Pentru că doar atunci ești cu adevarat relaxat, despre asta este ZOOT. Despre relaxare, libertate și despre momentele fericite în care scapi de haine. Și spunem NU pentru că se poate și altfel – mai bine altfel. Pentru că spunând “NU” creăm un spațiu pentru un “DA” al tău.

OUTLIERS

“We are the crazy ones. The rebels. The wild. We love fearless fashion. We are OUTLIERS.”

WE

“Have young souls, playful minds and we never get bored. Are the rebels of summer, the wanderers of spring.
Get lost in the music and find ourselves through it. Love colors and ink, patterns and prints, leather and lace.”

Outliers este un magazin online de haine si accesorii pentru gagici iesite din comun. Hainele noastre sunt vesele, nonconformiste si pline de personalitate. Iubim printurile, culorile, combinatiile neobisnuite si accentele boho, ceea ce se reflecta si in hainele pe care le puteti gasi in magazin.