Mingi de sezut VLUV pentru interior cu stil si postura eleganta!

Mingile de sezut VLUV, interior cu stil si o postura eleganta la birou sau in sufragerie!

Migi de sezut, interior cu Stil

Pentru un interior cu stil si o postura eleganta alegeti mingile de sezut VLUV cu un design aparte, design de inspirație germana. Coloana vertebrala va sta dreapta, postura noastra va fi eleganta, sufrageria sau biroul nostru vor avea un stil aparte! Mingile VLUV sunt realizate exclusiv la comandă, pentru husă se folosește doar țesătură rezistentă, cusăturile duble asigură o utilizare îndelungată și sigură, fermoarele YKK sunt extrem de rezistente, materialul PVC din care sunt realizate este trainic și ecologic.

mingi-de-sezut-interior-cu-stil-postura-eleganta2

Exercitii pentru coloana cu mingea

In continuare iti prezentam doua exercitii pentru coloana pentru care ai nevoie de cate o minge diferita: primul foloseste mingea de sezut sau de fitness (numita si minge suedeza sau de yoga), care are o dimensiune mai mare, iar al doilea o minge de gimnastica (de aerobic) Fiecare exercitiu in parte te poate scapa de durerile de spate.

Antrenamentele cu mingea de sezut sunt foarte eficiente pentru stimularea musculaturii, a grupelor esentiale pentru stabilitate si postura. Asaza-te pe o minge de sezut, astfel incat coapsele tale sa fie paralele cu podeaua si tine cate o greutate in fiecare mana. Pozitioneaza bratele la nivelul umerilor si apoi intinde-le spre tavan. Repeta acest exercitiu de zece ori, in cate trei seturi. Poti sa folosesti si un scaun daca nu ai minge.

Woman Exercising With Dumbbells

Asaza-te pe mingea de sezut, cu pieptul inainte si cu umerii si spatele relaxate. Mentine lombarii curbati si muschii abdominali incordati. Tine greutati in maini si ridica bratele alternativ, aducand mainile la nivelul umerilor si apoi in jos. Ai grija sa tii umerii relaxati si sa duci omoplatii in spate. Repeta acest exercitiu de 10 ori pentru fiecare mana, pe rand.

mingi-de-sezut
-20% Mingi De Sezut Pentru Postura Sanatoasa Vezi Ofertele  21-10-2019

DE CE SĂ ALEGI VLUV?

➡ unicat, design premiat
➡ mâner patentat pentru o manevrare ușoară
➡ inelul subțire din partea de jos face mingea stabilă
➡ husa folosită reduce extensia, astfel mingea devine mai grea și vă puteți menține poziția verticală mai mult timp

 

minge-de-sezut4

MATERIALE PREMIUM

➡ mingile VLUV sunt realizate exclusiv la comandă
➡ pentru husă se folosește doar țesătură rezistentă
➡ cusăturile duble asigură o utilizare îndelungată și sigură
➡ fermoarele YKK sunt extrem de rezistente
➡ materialul PVC din care sunt realizate este trainic și ecologic

minge-de-sezut5