Bijuterii Aromaterapie Parfumate cu Drag de Natura by INAtelier

Aerul pe care il respiram este cel mai important pentru sanatatea noastra iar noi avem tendinta sa neglijam acest lucru. “Handmade by INAtelier” a luat nastere in timpul starii de urgenta cand dorul de reconectare cu Natura era mai aprig ca niciodata. Deoarece parea singura solutie la indemana in acel moment, am cules cu grija acest Dor si l-am asezat in micul meu atelier de acasa intrebandu-ma ce as putea realiza frumos din el? Asa a luat nastere cel mai nou tip de Bijuterie pentru Aromaterapie din Romania, bijuteria parfumata … cu drag de natura! Am combinat cele 3 minuni ale lumii care ne ajuta la echilibrarea mintii cu trupul:

Simbolul Copacul Vietii + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale = AROMATREE

A iesit la lumina “Copacelul Fericirii”, o colectie Aromatree de talismane inspirate de unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate simboluri inca din cele mai vechi timpuri, Copacul Vietii din pietere semipretioase de Ametist, Turcoaze, Coral, Cuart, Carneol. Onix, 7 Chacre, fiecare avand in centru cate o pietricica de lava vulcanica, incarcata pozitiv energetic dar si cu o mare capacitate de absorbtie si difuzare arome de uleiuri esentiale pentru echilibrarea emotionala. Bijuteriile pot ajunge la voi deja aromatizatee sau le puteti  parfuma voi cu aroma prefereta: lavanda, tea-tree, lamiae, lime, menta, pin, Ylang-Ylang sau multe alte plante magice care aduc bucurie si multe beneficii pentru sanatate. 

Va asteptam cu drag anul acesta la cele mai originale martisoare …de parfumat.
Alege martisoare inedite handmade cu Drag de Natura by INAtelier.ro!

Participa la GIVEAWAY-ul nostru de pe  INAtelier.ro  pentru a afla despre cel mai nou tip de Bijuterie pentru Aromaterapie din Romania, bijuteria care parfumeaza oriunde te duci 100% natural aerul din jurul tau. Se spune ca pietrele ne aleg pe noi si nu noi pe ele, ai incredere totala in ceea ce iti transmit ele…. pe tine ce piatra semipretioasa te-a ales?