Wella Professionals Fusion, tehnologie antirupere inspirata de matasea de paianjen!

Wella Professionals Fusion,noua tehnologie antirupere inspirata de la matasea de paianjen!

Nou in Romania: tehnologia Fusion de la Wella Professionals împotriva casării și deteriorării părului!

O noua teghnologie NEW Fusion pentru ingrijirea părului deteriorat a fost descoperita de catre profesioniștii Wella. Pentru o rezistență mai mare cu până la 95% împotriva ruperii, a fost destinată să repare și să protejeze părul împotriva casării și deteriorării.  

Formula Fusion de la Wella Professionals este proiectată cu programul de fuziune silksteel, inspirat de mătasea de păianjen, una dintre cele mai puternice fibre din natură. Wella Professionals pătrunde adânc în cortex și recuperează imediat fibrele de păr, contribuind la prevenirea ruperii viitoare a părului. Chiar și părul cel mai afectat se simte reînnoit, neted, elastic și rezistent la rupere. Iata cum actionează:

 

Wella Professionals Fusion, gama completă pentru păr deteriorat

Descoperiți noua colecție Fusion de îngrijire a părului de la Wella Professionals doar in magazinul online de cosmetice profesionale Esteto (fost Allbeauty)Iată ce conține gama de ingrijire completă Wella Professionals Fusion, vă recomandăm pentru efecte maxime să folosiți cel puțin sampon si balsam din aceeasi gamă:

  • Sampon Reparator - Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo 250ml, 1000ml. Pret: 54 Lei/250ml. Pret: 128 Lei/1000ml. Click & Shop.
  • Balsam Reparator - Wella Professionals Fusion Intense Repair Conditioner 200ml, 1000ml. Pret: 59 Lei/200ml. Pret: 136 Lei/500 ml. Click & Shop.
  • Masca Reparatoare - Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask 150ml, 500ml. Pret: 74 Lei/150 ml. Pret: 144 Lei/500 ml. Click & Shop.
  • Tratament cu Aminoacizi - Wella Professionals Fusion Amino Refiller 70ml. Pret: 137 Lei. Click & Shop.

Leave a Reply