28 de zile pt a-ti transforma radical corpul cu un exercitiu de cateva minute!

Folosind doar pozitia scandurii (plank) 28 zile poti avea rezultate spectaculoase!

Daca te-ai plictisit de rutina aerobicii ultra-cunoscute, iti recomandam o metoda noua, descoperita de amatorii exercitiilor fizice si incercate de noi, cu mare curiozitate si satisfactie ulterioara pe masura!

Acest exercitiu te va ajuta sa obtii un abdomen plat si ferm, impreuna cu un tonus muscular sporit. Noi toate visam la asta in secret de cand am inceput sa mergem la sala. Asadar, iti poti lucra muschii abdominali interni, externi si pe cei responsabili de postura, solicitandu-i in pozitia… scandurii (plank-ul). Poti face asta chiar de acasa, din vacanta, de pe iarba, de la hotel sau de oriunde ai un pic de spatiu ca sa te poti intinde cat esti de lunga! Tot ce iti trebuie este cel mult o saltea pe care o poti cumpara online sau din magazinele sportive.

 

 

Fie că îl numeşti „planşa”, „scândurica” sau „scândura”, exerciţiul de tip plank face parte din categoria exerciţiilor pentru un abdomen plat.

Plank-abs1

Antrenează-te începând de astăzi pentru a-ţi remodela corpul cu ajutorul unui singur exerciţiu, doar 4 minute, în 28 de zile iar la final vei vedea rezultatele. Ambitioneaza-te sa iti aloci aceste 4 minute pe zi, in fiecare zi, personal, eu recomand pt eficienta maxima dimineata, inainte de micul dejun!

Please follow and like us:

Leave a Reply