Faceți o petrecere de sărbătoarea Paştelui în grădină (sperăm ca va fi vreme frumoasă) la care intenționați să vă invitați familia şi/sau toți prietenii? Dacă da, iată câteva rețete de cocktailuri uimitoare care se pregătesc pentru Paşte și pe care tu și prietenii tăi le veti putea savura. Alegeți oricare dintre aceste plăceri delicioase servite la pahar și nu veti da greș!

1. Peeps cocktail

Peeps este cu siguranță unul dintre cocktailurile preferate de toată lumea. Sunt gustoase si pline de culoare și chiar și copiii le pot bea (dacă se scoate vodka din retetă). Pentru a face cocktailuri peeps, frecați un pahar de martini cu o felie de lămâie,  înmuiați-l în zahăr colorat și lăsați-l deoparte. Apoi, într-un agitator plin cu gheață, adăugați vodka de cireșe, triple sec, sirop grenadină si agitați până la răcire. Strecurați în paharul pregătit. Serviți cu decorațiuni iepurași.

  source

2. Rosemary,  cocktail cu grapefruit și gin

Dacă vă plac cocktail-urile de fructe aromate pe bază de plante, atunci acesta este un cocktail perfect pentru Paște. Într-un agitator se toarnă gin, suc de grapefruit și sirop de rozmarin. Adăugați o lingură mare de gheață și agitați viguros timp de 20 de secunde. Când ați terminat, umpleți un pahar cu gheață și turnați cocktailul din agitator printr-un filtru de plasă fin în pahar. Decorați cu rozmarin proaspăt si felii de grapefruit roz.

   source

3. Punch cu prosseco și limonadă

Aici este un delicios punch de limonadă si prosseco care poate fi perfect pentru petrecerea din grădina dvs. si nu numai. Pentru a-l prepara, amestecați limonada și vodka intr-un vas mare. Adăugați mure, mentă și prosecco. Serviți acest amestec peste gheață dar lăsați-l să stea puțin. Stocați-l bine acoperit în frigider timp de până la 2 zile, apoi serviți-l oaspeților.

  source

4. Sorbet de zmeură cu șampanie

Vă imaginați o plăcere proaspătă perfectă pentru cand timpul de afară este cald, cu gust de zmeură? Sună gustos? Este delicios și este cu siguranță un cocktail de lux care nu vă poate lipsi. Turnați doar șampanie peste sorbetul de zmeură, decorati cu zmeură proaspătă, iar cocktail-ul dvs. este gata de servit.

 source

5. Iepurașul cu bule

Iata un cocktail ușor de Paște, pe care toți oaspeții îl vor savura. Doar amestecați o parte limonadă și 3 părți șampanie cu gheață, apoi strecurați într-un pahar de șampanie. Cocktail-ul este perfect pentru a fi servit cu niște fursecuri macaroon delicioase și colorate. Bucurați-vă de amandouă.

source

6. Liliacul minunat

Îți place violet? Apoi, cu siguranță veți adora acest cocktail de liliac minunat. Pentru a-l face se amestecă doar 1 parte struguri, 1 parte limonadă, 1 picatură triple sec, 1 picatură apă cu bule și apoi serviți peste gheață. Acest cocktail este o adevarata placere pentru cei care știu să se bucure de viață.

 

source

Leave a Reply