fashiondays.ro

Stilul vestimentar pe care il adoptam este cartea noastra de vizita care ne dezvaluie personalitatea si fie ca alegem un stil casual care sa ne dea libertate de miscare, un stil funny sau un stil romantic, cel mai important lucru este ca noi sa ne simtim bine in pielea noastra. Asa ca te invitam sa iti alegi stilul! Alege stilul preferat si castiga o vesta de blana, un hanorac pufos sau o rochie gipsy!

Cum functioneaza concursul:

Inscrie-te la concurs cu o adresa de email valida, stai fara griji, te poti dezabona oricand:  Subscribe to Concurs Stilul meu in culori by Email.

Am ales trei tinute 1, 2 si 3, lasa-ne linkul cu modelul care iti place din magazinul Hainedelight pe pagina concursului de pe FB intr-un comment), tag-uieste o prietena careia crezi ca i se mai potriveste acelasi stil cu al tau si da un share la pagina concursului!

1.Stil Casual -> Vesta de blana -> alege de aici ;

2.Stil Funny -> Hanorac pufos cu urechi -> alege de aici ;

3.Stil Romantic -> Rochie Gipsy cu volane scurta in fata si lunga in spate -> alege de aici .

Ce castigi?

Ai toate sansele sa castigi modelul preferat pentru ca Stilulmeu impreuna cu magazinul Hainedelight va oferi cate un produs din fiecare cele trei stiluri cate unei norocoase dintre voi prin tragere la sorti: o vesta de blana, un hanorac pufos si o rochie gipsy

Cand?

Peste 2 saptamani in 22 Octombrie anuntam cele 3 castigatoare! Succes!

Tu ce stil ai ales? 1, 2 sau 3?

Leave a Reply