bijuterii argint arborele vietii

Simboluri

Toti oamenii, prin felul lor de a fi sau de a vorbi, de a se misca sau de a visa se folosesc de simboluri cu sau fara stirea lor. Simbolurile confera ceva concret dorintelor, ele declanseaza anumite actiuni, modeland comportamente si tot ele alcatuiesc samburele din care se va ivi o victorie sau o infrangere.

Freud sustine ca ceea ce este simbolizat apartine intotdeauna inconstientului. Cat despre Jung – penru el simbolul este o imagine capabila sa desemneze cat mai bine natura Spiritului pe care doar in strafundurile fiintei noastre o putem inchipui.

Spirala simbolizeaza calatoria spirituala de la exterior catre viața interioară a sufletului sau a formelor spirituale superioare

Iubesc simbolurile, ma fascineaza iremediabil formele iar semnificatiile lor imi transmit o incarcatura energetica pozitiva, imi place sa le simt cat mai aproape de mine, sa le port la mana, la urechi sau la gat. Intr-o zi, o colega de la sala de sport mi-a spus foarte fericita ca a cautat atat de mult si ca in sfarsit a gasit un pandantiv ca al meu (simbolizand Arborele Vietii). De aceea vreau sa va recomand si voua, celor care iubesc bijuteriile cu simboluri din ce magazine online puteti comanda. Si pentru ca sunt atat de multe, astazi ma opresc doar asupra bijuteriilor de argint cu simbolul Copacul Vietii.

Bijuterii de argint cu simboluri spirituale: spirala, copacul vietii, floarea vietii, yin & yang …care este simbolul tau preferat?

Ce simbolizeaza Arborele Vietii?

Copacul Vietii este un copac mistic, magic, foarte bine cunoscut in multe culturi, ce dateaza din cele mai vechi timpuri. Diferite popoare si religii i-au atribuit diverse nume, fiecare popor avand propriul copac al vietii in mitologia sa. Semnificatia acestui copac ramane insa una si acceasi – sursa de viata.

Simbolurile acestui copac sunt cuprinse in toate aspectele copacului ca intreg, dar si in ale fiecarui element. Avem radacinile, trunchiul, ramurile, frunzele si fructele ce provin din acelasi copac. Toate aceste parti ale arborelui il reprezinta intr-un mod simbolic.

Radacinile sapa adanc pamantul, trunchiul este fundatia, ramurile se intind catre soare pentru a se hrani cu energia vietii, frunzele colecteaza puterea si fructul o daruieste. Semnificatia frunzelor a fost considerata a fi aceea de vindecare, datorita proprietatilor pe care acestea le au. In acest caz, ne referim la procesul de vindecare nu numai din punct de vedere fizic, ci si spiritual sau emotional.

Set superb care cuprinde cercei si pandantiv Copacul Vietii, comanda pe Shopika
Bratara argint cu pandantiv Copacul Vietii cu lant dublat din argint, ce sustine un pandantiv fix.  
Inel lucrat cu maiestrie in argint cu puritate 92.5% cu simbolul Copacul Vietii
Cercei rotunzi model „Tree of Life” avand diametrul de cca 4 cm si sistem de prindere tip carlig (lungime 1.7 cm).

Arborele Vietii te poate ajuta sa-ti regasesti puterea interioara si stabilitatea. Orice bijuterie cu acest simbol te poate inspira si incuraja, te poate ajuta sa-ti regasesti increderea in propria persoana. In multe culturi atunci cand te confrunti cu o afectiune fizica, acesta iti poate inspira o noua speranta si iti alimenteaza puterea de a merge mai departe cu incredere deplina.

Baobab-ul din Sunland, Africa de Sud are peste 6.000 de ani, 47 de metri în circumferiţă şi 20 în înălţime
tendenz.ro