Care este culoarea anului 2019? Optimism, energie, reconectarea cu natura...

    Pantone a încoronat o culoare a anului de 20 de ani incoace schimbând criteriile de selecție tot timpul. „Experții în culori Pantone … aruncă în aer lumea căutând noi influențe de culoare”, se arată într-o declarație pregătită de companie. „Aceasta poate include industria de divertisment și filmele din producție, colecțiile de artă, artiști, moda, toate domeniile de design, destinații de călătorie populare precum și noi stiluri de viață, stiluri de joc și condiții socio-economice”.
     Noile tehnologii, materiale și texturi „care influențează culoarea” pot, de asemenea, să joace un rol în selecție, la fel ca lucrurile care se referă la mediile sociale și la culorile ce țin de viitoarele evenimente sportive la nivel mondial.

Deci, ce face Living Coral regina tuturor culorilor în 2019?

Care este culoarea anului 2019? Living Coral inseamna Optimism, energie, reconectarea cu natura...

     Potrivit lui Pantone, „Living Coral reprezintă fuziunea vieții moderne” și este „o culoare care se dezvoltă în mediul nostru natural și în același timp este o prezență plină de viață pe social media”.

    Afirmația continuă, „căutăm experiențe autentice și imersive care să permită conexiunea și intimitatea. Sociabilă și plină de viață, natura angajatoare a Pantone 16-1546 Living Coral salută și încurajează activitatea inofensivă. Simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism și de dorințe pline de bucurie, Pantone 16-1546 Living Coral întruchipează dorința noastră de expresie jucăușă „.

   Există, de asemenea, o legătura oceanică la care ne duce cu gândul si denumirea de „coral”. „Situată în centrul ecosistemului nostru natural viu și cromatic, Pantone Living Coral evocă modul în care recifele coralice oferă adăpost unui miniunivers de culori diferit”, se arată în declarație.

   Culoarea anului 2019 este „Living Coral”, o nuanță de portocaliu-piersică, ușor aurie, care denotă optimism. Nuanța a apărut pe podiumurile de modă incă din 2018.

   Eu iubesc de multa vreme Living Coral, ma inspira mai ales vara… pe voi, nu?

 

tendenz.ro