Specialiștii din lumea modei spun următorul lucru: chiar dacă dulapul nostru este plin de haine colorate, în tonalități diferite, există întotdeauna o culoare pe care o preferi mai mult, cu care te simți mai bine, mai încrezătoare.

Acea culoare este cea care îți reflectă personalitatea. Actualmente, avem la modă culori de vară. Drept urmare, ce spun culorile garderobei tale despre tine?

Negru

Negru este o culoare care transmite seriozitate. Conform investigațiilor psihologilor, negru este o culoare percepută de ceilalți drept un indicator de prestigiu, de seriozitate și inteligență. Din acest motiv, numeroase universități europene au menținut negrul drept culoarea de predilecție pentru absolvire. Persoanele care se îmbracă în negru sunt ambițioase, determinate și sensibile. În general, sunt emotive și se enervează ușor chiar dacă încearcă să ascundă acest lucru.

Albastru

Specialiștii sunt de părere că albastrul este cea mai potrivită culoare pentru a merge la un interviu de angajare deoarece degajă o imagine de încredere și de fiabilitate. Din acest motiv majoritatea uniformelor sau costumelor au culoarea albastră. Tonurile de albastru închis au puterea și proprietatea de a calma. Cei care ne înconjară asociază culoarea albastră cu inteligența, încrederea și eficiența. Cei care se îmbracă în albastru sunt înțelegători, timizi și blânzi. Calmul și echilibrul sunt principalele caracteristici ale acestor persoane.

Verde

Verdele și diferitele sale tonuri îți păstrează buna dispoziție. Senzația plăcută conferită de culoarea verde provine de la relația sa cu natura care provoacă o senzație de pace și de satisfacție. Cei care preferă verdele au o viață socială activă și au o situație financiară stabilă.

Roșu

Roșu este culoarea pasiunii și a forței. Este culoarea pe care trebuie să o alegi dacă vrei să cucerești sau să impresionezi pe cineva. Orice nuanță de roșu atrage atenția. Anturajul tău va asocia culoarea roșie energiei, dinamismului și emoției. În plus, bărbații se simt mai atrași de femeile care poartă haine în tonuri roșii. 

Galben

Galbenul este culoarea bucuriei, a soarelui și a zâmbetelor. Galbenul are capaciatea de a spori producția de serotonină, de a accelera metabolismul și de a motiva persoana care poartă haine de acestă culoare. În plus, galbenul sporește concentrarea și atenția de aceea, cel mai adesea, manechinele îl poartă pe panourile publicitare. Galbenul este ales de persoanele active, creative și entuziaste.

Albul

Albul este un simbol al libertății, al purității, inocenței și simplității. De aceea, atunci când începem de la zero avem tendința să ne îmbrăcăm în alb. Albul este preferatul celor care iubesc libertatea, persoanelor optimiste. În general, albul poate fi purtat de orice tip de personalitate. Si la orice petrecere. 😀

Cauti Fericire si Echilibru? Alege Carpeta Mandala Yoga si Meditatie
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?