Nimeni nu este deosebit de entuziasmat atunci când aude despre bănci, în special despre băncile publice, nici tu, nu-i așa? Si de ce am fi, pe buna dreptate, primul lucru care ne vine în minte când ne gândim la băncile publice este o bancă simplă din lemn cu picioare din fier.

   Ei bine, vom încerca să vă schimbăm concepția despre acest lucru simplu, pentru că acesta este rolul arhitectului, nu? Arhitecții  deosebiți au capacitatea de a crea miracole din orice lucru banal, chiar și cand e vorba de bănci publice simple, care ar trebui să servească numai pentru odihnit, relaxat în parc sau în așteptarea autobuzului. 

  Imaginile de mai jos vă vor demonstra cât de creativi sunt arhitecții, cum au creat unele dintre cele mai tari bănci văzute vreodată în lume, în același timp atât de confortabile încât să vă bucurați și o zi intreagă dacă stați pe ele. Derulați în jos pagina și veți vedea unele dintre cele mai elegante și neobișnuite bănci publice care ne arata cum creativitatea poate transforma străzile plictisitoare în ceva modern, practic și atrăgător.  

1. Bănci in forma de cerc

source

2. Bănci „Coada de balena”

source

3. Bănci tip „plasa” de relaxare pe malul lacului

  source

4. Bănci muzicale

 source

5. Carpeta Newcastle, England

  source

6. Bănci Creative in Massachusetts

source

7. Bănci rotative – se mentin uscate dupa ploaie

  source

8. Bănci by Alleswirdgut Architektur, Luxembourg

  source

9. Băncia creioane in Kiev, Ukraine

  source

10. Bănci „Servetel danteat” in NYC

 source

11. Bănci in Valuri…

  source

12. Bănci birou, San Francisco

source

 

fashiondays.ro
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns