București, 13 noiembrie 2019 – Cel mai mare Black Friday din istoria Fashion Days a început în această dimineață, în jurul orei 7. Startul a fost dat, simultan, atât în aplicație, cât și pe fashiondays.ro.

În primele 3 ore din cel mai așteptat eveniment de sale al anului, clienții Fashion Days au plasat peste 34.000 de comenzi, ce însumează aproximativ 70.000 de produse. În total, valoarea comenzilor din primele 3 ore se apropie de 16 milioane de lei, cu 20% peste estimări.

72 de ore de Black Friday pentru tine

Pentru prima dată, Black Friday ține nu mai puțin de 3 zile la Fashion Days. Decizia vine ca urmare a dorinței de a livra cât mai multe comenzi, într-un timp cât mai scurt, astfel că primele colete comandate din București și Ilfov sunt deja în drum spre easybox și vor putea fi ridicate imediat după prânz.

La nivel național, comanda cu cele mai multe produse a inclus 50 de articole, iar cea mai scumpă valorează 11.392 de lei (29 de produse achiziționate). Top 5 al județelor cu cele mai multe articole achiziționate în primele 3 ore sunt București, Ilfov, Constanța, Cluj și Timiș.

Cifrele celui mai mare Black Friday:

  • Peste 34.000 de comenzi plasate în primele 3 ore de la startul celor 3 zile de campanie
  • Comenzi în valoare de peste 15,8 milioane de lei
  • Peste 80% din vânzări provin din aplicație
  • Aproximativ 70.000 de produse vândute
  • Comanda cu cele mai multe produse: 50 produse
  • Cel mai scump produs vândut: Marella, haină de lână – 2389.99 Ron
  • Comanda cea mai scumpă: 392 de lei (29 de produse, din București)
  • Primele comenzi din București și Ilfov sunt livrate chiar acum în easybox
  • Top 5 județe: București, Ilfov, Constanța, Cluj, Timiș

 

Top 3 categorii vândute în primele 3 ore:

 

Top 5 produse vândute în primele 3 ore:

 

DESPRE FASHION DAYS

 

De peste 10 ani, Fashion Days este destinația online ce oferă experiențe nelimitate de fashion celor peste 1.000.000 de clienți din România, Bulgaria și Ungaria. Compania pune la dispoziția tuturor o selecție vastă de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii de la branduri internaționale de top precum United Colors of Benetton, Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Co, Ted Baker și multe altele.

 

Fashion Days oferă servicii cu valoare adăugată precum livrare flexibila – în peste 600 de Oficii Poștale și în showroom-urile eMAG –  retur gratuit, verificarea coletului la livrare. De asemenea, clienții se bucură de achiziționarea rapidă a produselor prin aplicația de mobil și de posibilitatea introducerii articolelor dorite în secțiunea FAVORITE. Aceștia pot plăti sigur, ușor și rapid prin opțiunea Pay by Click, care permite salvarea datelor cardului pentru ca plata comenzii să poată fi efectuată instant.

 

Cauti Fericire si Echilibru? Alege Carpeta Mandala Yoga si Meditatie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]