Frumusetea este in tine

Adevarata natura a frumusestii italiene

Filosofia Bottega Verde este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde”. Bottega Verde a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, amplasat pe o splendida campie intinsa este locul de inspiratie al ingredientelor active ale cosmeticelor Bottega Verde.Cele mai recente cercetari cosmetice au identificat in glicozilare una dintre cauzele principale ale imbatranirii tenului. In procesul de glicare, moleculele de zaharuri simple, precum gluzoca, se fixeaza pe fibrele de colagen care se „intaresc” si afecteaza elasticitatea si regenerarea epidermei. Astfel, se declanseaza un proces ireversibil de imbatranire.

Manilkara-zapota

Chimie verde

Gama CollagenCODE, a carei eficacitate se datoreaza Elastindefence ™-ului, un nou complex de ingrediente functionale, care se bucura de prezenta unui derivat din frunzele arborelui african Manilkara. Studii recente au aratat ca acest extract are o eficienta activitate anti-imbatranire, care protejeaza colagenul impotriva degradarii, refacand substanta tesuturilor pentru a conduce la o imbunatatire a calitatii epidermei.

bottega-verde-colagen-vegetal

Inovatia este naturala atunci cand CERCETAREA SE BAZEAZA PE PRINCIPIILE DE BAZA ALE NATURII

Sunt formulele proprii ce fac speciale produsele Bottega Verde: laboratorul de cercetare si dezvoltare selecteaza ingredientele active functionale pana creeaza o formula ce reprezinta sinteza stiintei si naturii.

Colagenul vegetal, celulele stem vegetale, acidul hialuronic, Cuore di MieleTM, Pro-Retinolul: aici sunt o parte din brevetele si ingredientele active functionale pentru tratamentul tenului si al corpului.

 

set-cadou-bottega-verde-lavanda-online

Bottega Verde este un lider de brand in domeniul ideilor de cadouri

In fiecare an marca toscaneza lanseaza 60 de ambalaje speciale care sunt folosite drept idei de cadouri. Toate seturile cadou sunt experiente de neuitat pentru cei care le primesc, iar experientele olfactive intrec orice asteptari in materie de parfumuri naturale!

set-cadou-iris-bottega-verde-online
Set cadou – Iris – Special Vara 2016
In cadrul campaniei Frumusetea este in tine Bottega Verde sustine impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.
alege-fericirea
Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea BottegaVerde un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale.
 esti-ceea-ce-iubesti3esti-ceea-ce-iubesti2

Si mai ales nu uita nici un moment, Adevarata Frumusete este in Tine!

tendenz.ro