Haine de Craciun Bluze mama copil - set Nea alb

Culoare: Alb<br />Material: Bumbac<br />Compozitie: Bumbac 70% poliester 25% elastan 5%.

Haine de Craciun Bluze mama copil – set Nea alb
Pret 279.0 RON,
Magazin hainedevis.ro
Haine de Craciun Bluze mama copil - set Nea alb

    Alege dintre cele mei frumoase haine de familie la cele mai bune preturi din magazinele online! Fie că vorbim de pijamale, șosete sau hanorace, hainele cu motive de Crăciun sunt extrem de iubite de toți membrii familiei, indiferent de vârstă. La noi găsești haine de Crăciun, ideale pentru toată familia. Din materiale de calitate, călduroase și cu cele mai simpatice imprimeuri, hainele de sărbătoare de pe site-ul nostru va aduce magia Crăciunul chiar și în dulapul tău.
Crăciunul este cea mai iubită și cea mai așteptată perioadă din an, de către toată lumea. Sărbătorește Crăciunul în cel mai ingenios mod, cu ținute asortate pentru toți membrii familiei. Cu siguranță veți fi în centrul atenției la întâlnirile în familie, unde toată lumea vă va admira bluzele de Crăciun originale. Poți alege motive tradiționale de Crăciun, imprimeuri amuzante sau mesaje drăgălașe cu iz de sărbătoare. Indiferent de modelul ales, tu și familia ta, veți fi atracția serii.
Alege să faci cadou haine de Crăciun celor dragi ție, pentru a avea o sărbătoare de poveste. Aceste seturi familie haine Crăciun sunt ideale și pentru ședințele foto de familie, devenind mai apoi amintiri ce vor dăinui peste ani.
Pijamalele cu motive Crăciunești vor aduce magie în nopțile reci, când cei mici sunt cu gândul la Moș Crăciun și la cadourile de sub brad. Pe lângă faptul că sunt extrem de simpatice, acestea sunt și practice, asigurând confort în timpul somnului.

 

Rochii din materiale naturale