Good Girl by Carolina Herrera este unul dintre parfumurile mele preferate in acest sezon! Am cautat acest parfum prin magazinele noastre online in varianta de flacon pantof de 80 ml si l-am gasit si in magazinul de tip dutty free BestValue. Partea frumoasa este ca pana la sfarsitul anului, BestValue are o campanie promotionala prin care poti comanda la preturi promotionale fara rezervare de bilet de avion, vezi aici.

parfum-good-girl-by-carolina-herrera-new-york

„Dă-i unei fete pantofii potriviti și va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe, acesta este sloganul care a inspirat realizarea acestui parfum!

Rezultatul? O sticla cu design unica în formă de pantof stiletto, frumusețea Couture combinată cu o savoare extrem de inovatoare pe care doar casa Herrera o putea realiza. Impreuna, fiica si mama, au creat o colectie exclusivista de parfumuri care surprinde spiritul casei Carolina Herrera. Colectia incapsuleaza ingredientele naturale ale parfumeriei moderne interpretate cu sensibilitate. Parfumurile casei incorporeaza cele mai luxuriante si naturale arome avand o abordare indrazneata si explorand necunoscutul.

„Iubesc ideea de eleganta si complexitate, dar indiferent daca le regasim intr-o piesa vestimentara sau intr-un parfum, complexitatea trebuie sa fie transpusa in simplitate. „

parfum-good-girl-by-carolina-herrera-new-york2

 

Cu un mesaj care să îndemne la meditație: ,,It’s so good to be bad!”, parfumul înglobează elementele unei frumoase și intense experiențe olfactive. Un parfum cuceritor, cu o denumire care să pună în centru femeia, Good Girl vine cu notele unui parfum oriental într-o înfățișare plină de eleganță și farmec. Cu acest flacon ce simbolizează un pantof stiletto, un stil nonconformist și note inovatoare, parfumul inundă inimile femeilor cu fericire și, totodată le stârnește curiozitatea.

Fiind inspirat de caracterul dual al femeilor, parfumul are la bază note ce vin în contrast, dar, totodată se întrepătrund armonios, pentru ca în final să fie un rezultat remarcabil. Notele suave și gingașe de tuberoză alături de iasomia Sambac sunt puse în contrast cu misterioasele boabe de tonka învăluite de aroma boabelor de cacao. Din combinația creată, se observă vibrații puternice, arome intense gata să ofere pielii femeilor experiențe memorabile.

 

Compoziția prin care se remarcă Good Girl este la fel de inovatoare ca și design-ul abordat de creatorul Louise Turner! În final, Good Girl se potrivește perfect femeilor care ,,își iubesc partea bună, dar, în același timp își sărbătoresc și partea mai puțin bună”. E conceput pentru femeile cărora le place să fie surprinse de senzualitate, farmec și inovație.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

otter.ro