Noul tau stil: colorare cu InkFx si Londa Professional Visible Repair

inkStrokes. Cuvantul cheie pentru aceasta tehnica este spontaneitate. O tehnica ideala pentru parul blond, iar recomandarea Londa Professional este sa adaugati nuante pastelate in par pentru un look dinamic. Nuantele de auriu, tonurile de roz, verde, albastru sau mov ofera stralucire si rafinament parului lung. Special pentru aceasta tehnica, Londa Professional a creat foliile transparente – un accesoriu remarcabil pentru aplicarea culorii intr-un mod spectaculos, ce permite evaluarea indeaproape a rezultatelor de colorare. Inspira-te pas cu pas pentru un look perfect, acum este timpul culorilor sofisticate iar Londa Professional iti da idei pentru noi tehnici de colorare inkFx!

Impresioneaza cu noul tau stil, colorare InkFx si Londa Professional Visible Repair
Vopseaua Londa Professional este o vopsea permanenta cu formula EXTRA RICH CRÈME CU MICROSFERE VITAFLECTION care acopera pana la 100% parul alb, coloreaza ton pe ton, inchide si deschide pana la 2 trepte de culoare permitand aplicarea si penetrarea optima a microsferelor in fiecare fir de par.

Catalog Vopsea de Par Londa Professional, vezi aici

Efect: Rezultate uniforme de culoare pe lungimi şi varfuri , invaluie parul, il protejeaza si ii ofera stralucire. Vopseaua de par profesionala Londa este disponibila in peste 50 de nuante in magazinul Esteto. Pentru Londa Professional, un parteneriat de succes inseamna traditie, incredere, relatii individuale si sustinere locala astfel incat sa ajute stilistii sa fie cei mai buni, iar saloanele sa inspire. Produsele si serviciile Londa sunt simple dar atractive, de inalta calitate dar accesibile, sunt profesionale dar intuitive. Cu o experienta solida si lunga in culoare, pretuiesc frumusetea clientilor din intreaga lume si incurajeaza talentul stilistilor ce dau frau liber creativitatii. Inspira-te pentru un nou look mai sofisticat!
Parul degradat in mod vizibil se repara instant cu matase si ulei de migdale devenind mai stralucitor si mult mai matasos, cu o structura echilibrata. Foloseste cu incredere si tu Londa Visible Repair, mai ales pachetele promo, mult mai avantajoase sau gramajele mari!

Pachet-pentru-par-degradat-Londa-Visible-Repair-Sampon-Masca-si-Ulei-hidratare

-21% Reducere Pachet Londa Visible Repair: Sampon, Masca si Ulei hidratare
Oferta Valabila Azi ♥  Comanda pe Esteto

Pachetul Promo contine:

  • Sampon Londa Visible Repair 1000 ml : sampon pentru par degradat, cu matase si ulei de migdale, repara instant, in mod vizibil parul degradat, oferind stralucire, o structura echilibrata si il face mult mai matasos.
  • Masca Londa Visible Repair 750 ml : masca tratament pentru par degradat, repara instant si hraneste parul degradat. ofera hidratare si structura firului de par din interior. Ideal de folosit dupa tratamente chimice pentru a reda structura si vitalitatea parului.
  • Ulei par Londa Velvet Oil 100 ml: ulei de par cu o formula usoara pentru un effect imediat de revitalizare a parului, ce ajuta la restructurarea si repararea fiecarui fir de par.

Impresioneaza cu noul tau stil, colorare InkFx si Londa Professional Visible Repair

otter.ro