Covoras de yoga/plaja rotund forma Mandala Bohemian

Floarea de Lotus este privita in multe culturi diferite, mai ales in  religiile orientale, ca simbol al puritatii, al iluminarii si al renasterii. Caracteristicile acestei flori reprezinta o analogie perfecta a conditiei umane: chiar si atunci cand radacinile sale se afla in cele mai murdare ape, Lotusul da nastere celei mai frumoase flori din lume. Alege si Tu Floarea de Lotus, carpeta in forma de mandala care te va inspira si iti va aduce Zen in orice imprejurare o folosesti, la yoga, meditatie sau chiar la plaja!

Covoras de yoga/plaja rotund forma Mandala Bohemian

Covoras de yoga, meditatie, plaja in forma de Mandala Bohemian
Transport GRATUIT in Romania (~17 RON in Moldova), timp de livrare ~ 30 zile
Pret 39 RON, Comanda pe AliExpress

Leaf Flower Rain Nature White Lake Green Yellow Water Lotus Flori Drops Dew Wallpapers Mobile

Floarea de Lotus creste in adancimea lacurilor noroioase, departe de soare dar, mai devreme sau mai tarziu, Floarea de Lotus ajunge la lumina, devenind una dintre cele mai frumoase flori care exista pe Pamant.

Semnificatia florii de lotus in traditia budista

Foarea de lotus, un simbol respectat şi venerat in Egiptul antic, in buddhism si hinduism, poarta in toate aceste trei culturi semnificatia frumusetii, puritatii, renasterii, innoirii, transformarii si evolutiei spirituale.

Potrivit budismului, fiecare persoana are potentialul de a deveni o fiinta perfecta, iluminata si este doar o chestiune de timp pana cand fiecare om ajunge la lumina. Budistii cred ca fiecare om trebuie sa renasca de mii de ori, fiinta sa fiind lustruita prin incercarile vietilor anterioare, pana cand acea persoana atinge Nirvana, cea mai inalta stare de constiinta pe care oamenii o pot accesa.

Calatoria constiintei de la stadiul de ignoranta spirituala la cel de perfectiune se petrece datorita procesului de reincarnare, un proces care este privit de catre budisti ca fiind unul dureros si dificil.  Budistii sunt de parere ca viata este nedreapta si lipsita de valoare, dar, datorita numeroaselor vieti prin care trec, intunericul este eliminat lent.

Momentul in care o persoana atinge starea suprema de iluminare, Nirvana, este asemanat cu momentul in care Floarea de Lotus isi arata frumusetea deasupra apelor. De aceea, Buddha este reprezentat asezat pe o Floare de Lotus, simbol al transcendentei suferintelor lumesti si al iluminarii. Multe zeitati orientale sunt reprezentate alaturi de o Floare de Lotus din acelasi motiv.

lotus

Floarea de Lotus, atunci cand infloreste, in acelasi timp, isi arunca semintele in jurul sau, aceasta fiind o alta caracteristica speciala a acestei plante. Budistii care au urmat calea “Mahayana”, precum si hindusii, au observat o analogie intre Floarea de Lotus si responsabilitatea pe care o primeste fiecare fiinta care devine iluminata, aceea de a se reintoarce la ciclurile de renastere (Samsara), cu scopul de a ajuta restul oamenilor sa atinga iluminarea. Adica, datorita ajutorului unei singure “flori”, mai multe persoane vor atinge perfectiunea.

Floarea de Lotus cu o mie de petale si cea de a saptea chakra

product-image-88666951_grande

Floarea de Lotus simbolizeaza trezirea constiintei umane si nu numai. De asemenea, Floarea de Lotus simbolizeaza cea de a saptea chakra, cunoscuta sub denumirea de Sahasrara. Potrivit traditiei, aceasta chakra este stimulata prin practicarea meditatiei si a diferitelor stiluri de yoga. Atunci cand aceast centru energetic functioneaza armonios, o stare de constiinta pura, pace, bucurie si comuniune cu Dumnezeu este atinsa. De aceea, aceasta chakra este reprezentata de o Floare de Lotus cu o mie de petale colorate.

Covoras de yoga/plaja rotund forma Mandala Bohemian

Covoras yoga, meditatie, plaja in forma de Mandala Bohemian
Transport GRATUIT in Romania (~17 RON in Moldova), timp de livrare ~ 30 zile
Pret 39 RON, Comanda pe AliExpress


Covoras yoga, meditatie, plaja dreptunghiular 7 Chakre
Transport 8 RON Romania (~25 RON in Moldova), timp de livrare ~ 30 zile
Pret 10 RON, Comanda pe AliExpress

Alege cele mai iubite covorase de yoga, meditatie la cele mai bune preturi, ofertele sunt limitate!

tendenz.ro