Ce legatura poate fi intre Mare, Soare si lacul de unghii Ever Glaze? O manichiura CORAL ...

Ei bine legatura incontestabila intre mare, soare si lacul de unghii China Glaze Ever Glaze este senzationala nuanta exotica coral din paleta de lacuri de unghii rezistente pana la 10 zile de la China Glaze Ever Glaze!

lac-de-unghii-china-ever-glaze

Modele uimitoare de unghii coral pentru sezonul estival

Daca inca te mai gandesti la modele superbe pentru manichiura ta, incearca un design intr-o culoare de senzatie, preferata intre preferate, nuanta CORAL! Manichiura CORAL va continua sa domine si in acest sezon estival deoarece este adorata de toate fetele bronzate, culoarea superba contrastand uimitor cu bronzul frumos de vara al pielii, un aer exotic si sexy punand definitiv stapanire pe noi mai ales cand o asortam cu un ruj de calitate in nuanta PEACH!

manichiura-coral-ever-glaze2

Manichiuri China Glaze Ever Glaze Coral cu imprimeuri florale, sclipici sau elegante

Cu sclipici sau pictate in modele elegante, imprimeuri animale, imprimeuri florale, toate manichiurile in culoarea CORAL realizate cu lacul de unghii China Glaze Ever Glaze iti pot aduce un aspect foarte feminin iar nota exotica imprumutata tinutei tale te va surprinde placut pentru multe zile! Asa ca … inspira-te pentru zilele insorite de primavara sau de vara din manichiurile rezistente realizate cu Oja China Glaze Ever Glaze Pretty Poppy!

manichiura-coral-ever-glaze

Lacul de unghii China Glaze Ever Glaze este un sistem care ofera pana la 10 de zile de culoare si stralucire in doar doi pasi simpli. Sistemul avansat de culoare in doua etape include o culoare de bază si strat de top care stabilizeaza si sigileaza complet oja, fara a fi necesara utilizarea lampii UV sau LED pentru uscare. Se indeparteaza usor, cu acetona. Aplicarea se face astfel:
Pasul 1: Dupa curatarea unghiilor si cuticulelor, se spala bine mainile cu sapun , se usuca si apoi se aplică două straturi subtiri de EverGlaze
Pasul 2: Se aplica un strat subtire de EverGlaze Top Coat Activ si se lasa sa se usuce.
Poti cumpara online acest uimitor lac de unghii China Glaze Ever Glaze din magazinul de cosmetice profesionale Allbeauty.

lacuri-de-unghii-china-ever-glaze

Enjoy your Hot summer China Glaze Ever Glaze colours!

tendenz.ro