Pasionata de calatorii? Iata cateva idei de cadouri pentru sufletul ei ...

Mereu in criza de timp si mereu in pana de idei originale pentru un cadou care sa bucure sufletul celui/celei care il primeste, m-am gandit astazi la ce fel de articole ar fi apreciate de catre pasionatii de calatorii?Foarte practice sau mai putin practice, alegerea unui cadou o facem si in functie de bugetul pe care il avem la dispozitie, iata mai jos cateva articole interesante care pot fi oferite drept cadouri incadrandu-ne intr-un buget de 50 RON,  de 100 RON, de 200 RON sau de 500 RON.

1. Adapator universal pentru priza Skross MUV Micro 2P

Calatorii au nevoie sa isi poata conecta dispozitivele in siguranta, pe toate continentele. Cu sistemul slider dezvoltat de Skross, utilizatorii pot scoate pur si simplu priza necesara pentru destinatia de călătorie. Priza multinationala pe partea de intrare permite călătorilor să folosească prize cu 2 poli in la fel de multe tări diferite. Tensiune de functionare este 100 V – 250 V, capacitate maxima: 2.5 A, puterea nominala: 100 V – 1600 W / 250 V – 4000 W. Pretul unui adaptor universal este de 69 RON si il poti comanda pe Cel.ro

2. Harta Europei razubila

Iubitorii de calatorii vor fi mandri atunci cand vor mai razui o tara de pe harta in momentul in care au vizitat-o, e ca un mic trofeu dar cu multe semnificatii! Pretul hartii Europei razuibile este redus -50% la 45 lei de la 90 lei si o puteti comanda pe Matiado.

3. Harta Lumii razubila

Harta globului e si mai si ca cea a Europei si are pretul redus -45% la 54 lei de la 99 lei si o puteti comanda pe Matiado.

4. Trollere de cabina 55 x 35 x 24 cm (exclus Wizzair care accepta for free doar 42 x 32 x 25cm)

Un troller de cabina cred ca nu este niciodata de prisos unei pasionate de calatorii. Fie ca pleaca intr-un citybreak  cu avionul si nu vrea sa mai depoziteze bagaj in cala, fie ca doar pleaca intr-o calatorie mai lunga si are nevoie de mai multe trollere, singura intrebare care mai ramane este ce culoare crezi ca i se potriveste?

Roz, mov, verde, albastru, cu imprimeu sau plictisitorul dar clasicul negru? Putem comanda un troller de la mai multe magazine online dar mie imi place sa aleg din multitudinea de trollere de toate felurile inclusiv cele de cabina disponibile in magazinul Lamonza sau pe Emag, au multe culori, dimensiuni si formate pe gustul oricui. In plus mai mereu gasesti reduceri si te poti incadra chiar intr-un buget de 150 Ron cu putin noroc pentru acest tip de cadou. Deci ce culoare crezi ca i-ar placea? 🙂

… mai multe idei de cadouri gasiti pe pagina www.destinatii-turistice.com

 

Voua ce cadouri v-ar placea sa primiti? Daca ne lasati un comentariu cu parerea voastra, cu siguranta vom tine cont de ea si vom continua acest articol.

tendenz.ro