5 minute de plank = 1 ora la sala, folosind doar pozitia scandurii (plank) 28 zile poti avea rezultate spectaculoase!

Pilates-ul mi-a schimbat viata si in plus m-a eliberat si de durerile de spate provocate de sederea prelungita la calculator bonus!

Poti face asta chiar de acasa, din vacanta, de pe iarba, de la hotel sau de oriunde ai un pic de spatiu ca sa te poti intinde cat esti de lunga! Tot ce iti trebuie este cel mult o saltea pe care o poti cumpara online din magazinele sportive.

Respiri adânc şi simţi cum lucrează muşchii tăi abdominali. Tu înveţi să îţi controlezi corpul pentru a rămâne în poziţia corectă, iar gâtul şi capul sunt o extensie sau alungire a spatelui tău. Distribuie greutatea pe coate şi pe picioarele tale, astfel încât să îţi întăreşti muşchii fesieri, pe lângă faptul că îţi dezvolţi echilibrul.

Acest exercitiu te va ajuta sa obtii un abdomen plat si ferm, impreuna cu un tonus muscular sporit. Noi toate visam la asta in secret de cand am inceput sa mergem la sala. Asadar, iti poti lucra muschii abdominali interni, externi si pe cei responsabili de postura, solicitandu-i in pozitia… scandurii (plank-ul).

Fie că îl numeşti „planşa”, „scândurica” sau „scândura”, exerciţiul de tip plank face parte din categoria exerciţiilor pentru un abdomen plat. Plank-ul este unul dintre cele mai eficiente exerciţii pentru a întări partea centrală (trunchiul) a corpului. Începătorii adeseori cred că acest exerciţiu este simplu, aşa că uneori sar peste el.

  Antrenează-te începând de astăzi cu ajutorul unui singur exerciţiu de doar 4 minute iar în 28 de zile vei vedea rezultate WOW! Ambitioneaza-te sa iti aloci aceste 4 minute pe zi, in fiecare zi, eu personal recomand pt eficienta maxima sa alegi dimineata, inainte de micul dejun! Descopera echipamentul potrivit pt tine aici

tendenz.ro