5 minute de plank = 1 ora la sala, folosind doar pozitia scandurii (plank) 28 zile poti avea rezultate spectaculoase!

Pilates-ul mi-a schimbat viata ….in plus m-a eliberat si de durerile de spate provocate de sederea prelungita la calculator, BONUS!

Daca te-ai plictisit de rutina aerobicii ultra-cunoscute, iti recomandam o metoda noua, descoperita de amatorii exercitiilor fizice si incercate de noi, cu mare curiozitate si satisfactie ulterioara pe masura!

Acest exercitiu te va ajuta sa obtii un abdomen plat si ferm, impreuna cu un tonus muscular sporit. Noi toate visam la asta in secret de cand am inceput sa mergem la sala. Asadar, iti poti lucra muschii abdominali interni, externi si pe cei responsabili de postura, solicitandu-i in pozitia… scandurii (plank-ul).

Planks
Descopera echipamentul potrivit pt tine aici

  Poti face asta chiar de acasa, din vacanta, de pe iarba, de la hotel sau de oriunde ai un pic de spatiu ca sa te poti intinde cat esti de lunga! Tot ce iti trebuie este cel mult o saltea pe care o poti cumpara online din magazinele sportive.

  Fie că îl numeşti „planşa”, „scândurica” sau „scândura”, exerciţiul de tip plank face parte din categoria exerciţiilor pentru un abdomen plat. Plank-ul este unul dintre cele mai eficiente exerciţii pentru a întări partea centrală (trunchiul) a corpului. Începătorii adeseori cred că acest exerciţiu este simplu, aşa că uneori sar peste el.

Plank-abs1

  Antrenează-te începând de astăzi cu ajutorul unui singur exerciţiu de doar 4 minute iar în 28 de zile vei vedea rezultate WOW! Ambitioneaza-te sa iti aloci aceste 4 minute pe zi, in fiecare zi, eu personal recomand pt eficienta maxima sa alegi dimineata, inainte de micul dejun!

decorino.ro
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Leave a Comment on 28 de zile pt a-ti transforma radical corpul cu un exercitiu de cateva minute!

Lasă un răspuns