Iubesti vara si mai ales marea? Alege modele de tatuaje mici cu tematica de vara

      Mai toți suntem atât de încântați când vine vara, suntem deja plini de planuri cum să petrecem cel mai frumos sezon al anului iar cele mai mari planuri ale noastre includ cu siguranță plaja, soarele și …. multa distracție. Din punctul meu de vedere o pereche de flip-flops și bikinii sunt elementele esențiale pentru multă distracție și zâmbete fericite de vacanță. Pentru cei cu spirit mai liber, aventuros care doresc să fie stylish și moderni în timp ce se plimbă pe plajă, unul dintre detaliile esențiale, în special pentru sezonul de vară este un tatuaj. Zilele calde, când suntem mai puțin îmbrăcați și ne arătăm mai mult pielea goală sunt perfecte pentru un nou tatuaj de inspirație solară.

   Tatuajul cu tematică de vară a fost în trend in timpul perioadelor de vară în ultimii câțiva ani și este cu siguranță un trend hot și în această vară. Un tatuaj palmier mic pe gât sau un tatuaj scoică de mare pe picior sunt doar câteva din lista nesfârșită de tatuaje tematice de vară pe care le puteți încerca.

   Important! Tatuajul proaspăt realizat nu se expune razelor solare, dacă vă decideți asupra unui model vă recomand să il realizați toamna, iarna, primavara si nu cu cateva saptamani inainte de vacanță!

   Indiferent de ce parte a corpului veți alege pentru tatuaj, este recomandabil să imprimați un tatuaj mic deoarece tatuajul mic este mai potrivit pentru femei și este mai puțin dureros. Tatuajele mici vă vor da un aer modern și elegant în același timp, așa că, dacă vă gândiți serios să faceți un tatuaj derulați în jos pagina pentru a vedea cele mai frumoase tatuaje tematice de vară :

  source

  source

  source

  source

 source

  source

  source

  source

  source

  source

  source

 source

otter.ro