Ceaiurile care infloresc ... un cadou original!

   Ceaiurile care infloresc in cana sunt ceaiuri artizanale realizate cu migala, in combinatii extravagante de plante si flori. Ceaiurile care infloresc in apa nu inseamna doar gust si miros extraordinar. Blooming Tea inseamna mai ales un spectacol vizual in care plantele si florile se combina pentru ca tu sa te bucuri de o experienta cu adevarat speciala.

Ceaiurile Blooming sunt realizate pe baza de ceai alb si ceai verde, la care se adauga unele dintre cele mai frumoase flori.    Descopera si tu gama de ceaiuri Blooming si bucura-te de experienta unui ceai care infloreste in cana!

Ceaiul care infloreste este un cadou care impresioneaza cu adevarat.  Fiecare floare de ceai are o anumita semnificatie: dragostea, norocul, prosperitatea, prietenia sau bogatia. Daca inca n-ai vazut nici un ceai blooming in plina desfasurare, in timp ce frunzele de ceai se desfac si lasa sa iasa la iveala superbele flori din mijloc, atunci ai ratat un spectacol pe cinste! Inca nu e timpul pierdut, alege un ceai blooming care infloreste in apa de aici.

ceainic-sticla-de-sticla-pentru-ceaiurile-care-infloresc-ku-360-ml

Alege si un ceainic transparent din sticla termorezistenta Ku 0.36 l ideal pentru prepararea ceaiurilor care infloresc. Pretul este redus la 80 RON de la 95 RON, ofera-l impreuna cu un ceai care infloreste,click aici.

Iata si cum se desfasoara spectacolul unui ceai care infloreste:

   Ceaiurile blooming, sau ceaiurile care infloresc in apa, sunt realizate manual prin infasurarea frunzelor de ceai verde si ceai alb in jurul unor flori. Cel mai adesea se folosesc flori de iasomie, de amaranth, de galbenele, de crin, si multe altele. Fiecare dintre aceste flori are o simbolistica aparte, iar denumirea sortimentelor de ceai blooming este acordata in functie de aceasta semnificatie.

   Inainte de infuzare incearca sa-ti imaginezi cum va arata acest ceai denumit Sacred Flowers sau Flori Sacre. O explozie de culoare sau aparitia delicata a unor flori catifelate? La inceput vei descoperi cum ies la iveala florile de galbenele ce pare ca s-au ascuns printre frunzele de ceai alb. Odata cu ele, perfect impreunate, se deschide si o superba floare de amaranth. La final, asemenea unor pietre pretioase, isi fac aparitia superbele flori de iasomie. Aroma fructata subtila si infuzia bogata a ceaiului creaza o combinatie extrem de armonioasa.

Semnificatia florilor din ceaiurile blooming: florile de iasomie

Iasomie – florile de iasomie simbolizeaza dragostea, frumusetea, senzualitatea si frumusetea. In limba persana, “iasomie” inseamna “darul zeilor”. Iasomia este floarea nationala a Pakistanului. Poti regasi flori de iasomie in sortimentele de ceai blooming Family Fortune, Love Heart, Sacred Flowers, Divine Lily.

Crinul portocaliu

Crin – in cele mai multe culturi, floarea de crin simbolizeaza prietenia, devotamentul, prosperitatea si bogatia. Florile de crin de culoare portocalie simbolizeaza pasiunea. Poti regasi flori de crin in sortimentele de ceai blooming Family Fortune, Love Heart, Rising Sun, Divine Lily.

Amaranth

Amaranth – florile de amaranth simbolizeaza nemurirea in mitologia greaca. In limba greaca, denumirea sa inseamna “floarea care nu se ofileste niciodata”. Aztecii acordasera proprietati supranaturale florii de amaranth, pe care o foloseau in multe dintre ritualurile lor. Poti regasi flori de amaranth in sortimentele de ceai blooming Love Heart, Rising Sun, Sacred Flowers, Divine Lily.

Galbenele

Galbenele – erau niste flori considerate sacre de catre azteci, si in majoritatea culturilor simbolizeaza pasiunea si creativitatea. In vechime, galezii credeau ca daca florile de galbenele nu se deschid dimineata devreme, o furtuna avea sa urmeze. In unele culturi, florile de galbenele se folosesc la confectionarea talismanelor de dragoste. Poti regasi flori de galbenele in sortimentele de ceai blooming Sacred Flowers.

Ceainic din sticla

Este ideal pentru prepararea ceaiurilor care infloresc. Este realizat din sticla termorezistenta si este prevazut cu un filtru spirala. Are un design clasic, asemanator celui al ceainicelor vechi expuse in muzeele din intreaga lume.

Acest ceainic mic de sticla lucrat manual, se remarca datorita designului clasic, ce il face sa se asemene cu vechile ceainice expuse in muzeele din intreaga lume. Este confectionat din sticla termorezistenta si este prevazut cu un filtru spirala. Ceainicul transparent este perfect pentru a pune in evidenta culoarea ceaiurilor infuzie si mai ales pentru prepararea ceaiurilor blooming. Ofera-l cadou impreuna cu un ceai blooming, click aici.

tendenz.ro