Calator prin suflet: "Cel mai frumos cadou pe care îl poţi da cuiva este timpul tău." Richard Moss

Cel mai frumos cadou pe care îl poţi da cuiva este timpul tău.”


Richard Moss

Recomandări de cărți scrise de Richard Moss:

„Cum ar fi dacă ai putea avea, de fiecare dată când iți este frică, o nouă relație cu frica? De fiecare dată când te simți singur, cum ar fi să ai o nouă relație cu singurătatea? Pentru ca acest lucru să se întâmple, avem nevoie de o relație bună cu noi înșine înainte de a dezvolta o noua relație cu fricile, sentimentele, emoțiile noastre.”

  • Cartea Mandala Ființei – Autor Richard Moss

Descoperă Puterea Conștienței

Doctorul Richard Moss este un om care a trăit Revelaţia. Este un om care a experimentat starea de conştiinţă supremă a fiinţei omeneşti în care aceasta trăieşte deplin. Este acea stare de conştiinţă despre care vorbesc misticii şi care, odată trăită, ne schimbă pentru totdeauna. Richard Moss şi-a dedicat viaţa unei misiuni enorme: aceea de a-i învăţa şi pe alţii cum să trăiască la cel mai înalt nivel energetic posibil pentru o fiinţă omenească.

  • Cartea Fluturele Negru – Autor Richard Moss

O invitație la vitalitate radicală
Fluturele Negru

Prin această carte, doctorul Richard Moss ne lansează, pentru fiecare dintre noi, o invitație către SCHIMBARE, consacrându-ne viața Vitalității Radicale prin Întregirea Ființei care suntem.
Transformarea presupune atât Dorință și Intenție, cât și Intuiție și Abandon în fața Divinului din noi, în starea de Deplină Conștiență.

  • Vindecarea incepe in interior – Autor Richard Moss

Nu exista decat un singur fel de vindecare: aceea care vine din interior si care presupune o transformare a constiintei. Un alt cuvant pentru „vindecare” ar putea fi „intregire”. Presupune a deveni constienti de integralitatea Fiintei noastre. De aceea cheile adevaratei vindecari sunt intotdeauna la noi insine. Orice fel de alta vindecare este doar o imbunatatire temporara a sanatatii, fizice, energetice, emotionale sau psihice, caci radacinile oricarei alterari a acesteia se afla in modul in care ne raportam la tot ce exista. Vindecarea, deci, este un proces spiritual si presupune o evolutie, o revelatie despre Sine. O transformare profunda. Doctorul Richard Moss este un practician. Este un om care a trait Revelatia si, de foarte multi ani deja, conduce grupuri de oameni, in intreaga lume, catre trairea vindecarii interioare. Este unul dintre iluminatii acestor timpuri esentiale pentru Umanitate. Practica sa nu vine din carti, ci invers: cartile sale sunt rezultatul trairii directe a Revelatiei. Calea sa este una a Prezentei, a iesirii din Ego, a constientizarii nivelurilor Constiintei. Este unul dintre marii Maestrii ai epocii contemporane.

Cauti Fericire si Echilibru? Alege Carpeta Mandala Yoga si Meditatie