Cizme UGG originale versus fake-uri, stii sa le recunosti?

Cizmele din piele de oaie UGG au fost inventate de un surfer australian, Shane Stedman, in timp ce cauta un model care sa ii permita sa isi incalzeasca picioarele dupa timpul petrecut la surfing in apele inghetate din jurul Australiei. In 1995, compania nord-americană de incaltaminte, Deckers Outdoor Corp. a achizitionat compania detinuta de Smith, UGG Holdings, Inc. platind pentru aceasta 15 millioane de dolari americani. In anul 1996, Shane Stedman si-a vandut drepturile pe care le deținea asupra marcii australiene UGH companiei Deckers contra sumei de 10,000 lire sterline, putand in plus sa beneficieze de trei perechi de cizme UGG pe an pentru tot restul vietii. Deci UGG Australia -> devine UGG.

Oferte Cizme UGG Australia 100% Originale pe FashionDays vs cizme tip UGG piele naturala

La inceputul anilor 2000, cizmele UGG au intrat in tendintele modei devenind un fenomen cultural. Mare parte din popularitate i se datoreaza faimoasei moderatoare americane de televiziune Oprah Winfrey, o personalitate in domeniul sau. Incepand din anul 2000, Oprah a inclus cizmele UGG pe lista sa cu obiecte favorite, afirmand acest lucru de cinci ori (un record!) in programele sale speciale de Sarbatori. Star-urile de film americane, precum Kate Hudson, Sarah Jessica Parker, Jennifer Anniston si Cameron Diaz au fost fotografiate purtand cizme UGG. Footwear News a desemnat marca UGG drept “Brand of the Year”.

Pentru ca nenumarate firme se intrec in a realiza fake-uri, m-am gandit ca trebuie sa stim cum alegem oaia originala, adica mai exact cum deosebim un original de un fake. Iata cele mai importante diferente intre cizmele UGG originale si cizmele tip UGG:

BlackFriday Cizme UGG originale din piele naturala 100%

Cizme UGG piele naturala Camel
Vezi toate modelele pe FashionDays

Cizme Ugg piele naturala scurte negre

Cizme UGG 100% piele naturala scurte Negre
Vezi ofertele pe FashionDays Cizme tip UGG din piele naturala cu accesorii si nasture Eliza Negre

Cizme „tip UGG” piele naturala cu accesorii Eliza Negre
Pret 189 RON 320 RONComanda pe Sofiline

1.Cizmele UGG originale sunt fabricate in China la fel ca cele fake, dar ele sunt complet diferite ca materiale si culori. Atentie la nuanta. Fake-urile sunt intotdeauna prea inchise la culoare, prea usoare, prea rosii sau prea gri, comparativ cu cele reale.

2. Eticheta din partea din spate este perfecta la cizmele UGG originale, fake-urile au eticheta mereu cu imperfectiuni. In acest caz, „R” de la marca inregistrata este prea departe de simbolul UGG, tigheta nu este dreptunchiulara. De asemenea, cuvantul „australia” din logo este cu litere mici.

3. Cizmele originale UGG au o forma fireasca si sunt mai stranse in jurul gleznelor. Cizmele UGG fake sunt mai largi. Talpa celor originale este mult mai flexibila.

Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

4. Cizmele UGG fake, contrafacute au o eticheta tesuta in interior. Cizmele UGG originale au o eticheta tiparita.

5. Cizmele UGG originale au blana de oaie interior si cand pui mana pe ea este foarte moale si un pic ondulata. Parul nu reflecta lumina.Pielea exterioara este foarte moale. Cele false au blana sintetica si neteda. Aspectul este destul de lucios deoarece acestea sunt artificiale. Cand atingeti pielea este destul de dura fata de cele originale.

6. Talpa cizmelor UGG originale are un „soare” mare si un logo in centru in care scrie „UGG”. Cizmele UGG fake nu au logo sau au un desen diferit de cel din poza de mai jos. Uneori chiar daca seamana foarte bine cu desenul de mai jos nu inseamna si ca cizmele UGG sunt originale.

Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

7. Cizmele UGG originale nu au nici un fel de sac in interiorul cutiei. Acesta sunt prezente doar in cutiile de cizme UGG fakeIn Romania poti cumpara online la preturi ok Cizme UGG Originale din magazinul FashionDays.

Modele de cizme UGG Australia originale pe care le poti cumpara online

Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

Cizme UGG originale Bailey Button maro, vezi detalii & pret pe FashionDays

Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

Cizme UGG originale Bailey Bling negre, vezi detalii & pret pe FashionDays

Cizme UGG originale Bailey Bling bordo, vezi detalii & pret pe FashionDays

Cizme UGG originale Bailey Bling bordo, vezi detalii & pret pe FashionDays

Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

Cizme UGG originale Classic Long, vezi detalii & pret pe FashionDays

Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

Cizme UGG originale Bailey Bow, vezi detalii & pret pe FashionDays

Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

-20% Cizme UGG originale Bailey Button Triplet, vezi detalii & pret pe FashionDays

otter.ro