DOJA CAT este noul artist in Residence al Skechers pentru Colectia UNO

DOJA CAT ESTE NOUL ARTIST IN RESIDENCE AL SKECHERS PENTRU COLECȚIA UNO
București, 17 mai 2023 – Cântăreața internațională Doja Cat, recunoscută atât prin muzica sa, cât și prin stilul inconfundabil, este primul Artist in Residence al Skechers pentru campania Skechers Uno. Conceptul creativ este inspirat din estetica Y2K, cyberpunk și anime, în timp ce două personalități opuse ale artistei se luptă între ele în arena Skechers.

„Crearea acestei campanii pentru colecția Uno, împreună cu o nouă lume, alături de directorul de creație, Brett Alan Nelson și de Skechers, au fost experiențe extraordinare. Iar acesta este doar începutul. Abia aștept să împărtășesc mai multe din ce am reușit să construim împreună.”, a declarat Doja Cat, Artist in Residence al Skechers.

„Ceea ce m-a inspirat cel mai mult în acest proces a fost cromatica fascinantă a colecției. Fiecare culoare sub umbrela Uno inspiră creativitate și forță, iar acest aspect a fost punctul de pornire în dezvoltarea campaniei. Lupta Doja Cat vs Doja Cat face trimitere la scene de luptă inspirate din anime-uri clasice, iar povestea ne arată că întotdeauna vom păși doar pe urmele proprii, depășindu-ne limitele.”, a declarat directorul de creație al artistei, Brett Alan Nelson.

Renumită pentru pantofii sport cu talpa exterioară cu infuzie de aer, forma atractivă și culorile vibrante, colecția Skechers Uno surprinde consumatorii printr-o gamă variată de încălțăminte sport, care continuă să evolueze, fiind apreciată pe podiumurile din întreaga lume.

„Săptămâna trecută, Doja Cat a anunțat că este primul nostru Artist in Residence, făcându-și apariția într-o rochie completată de o pereche deconstruită de pantofi sport din colecția Skechers Uno.”, a declarat Michael Greenberg, președinte Skechers. „Noua campanie Skechers este o dovadă a influenței creative pe care Doja Cat o aduce în cadrul Skechers, venind cu un stil original, creativ și avangardist. Fiind o artistă influentă atât în lumea muzicii, cât și în cea a modei, Doja reușește să aducă o perspectivă unică asupra brandului nostru.” a completat acesta.

Întreaga gamă de încălțăminte Skechers este disponibilă în magazinele de retail Skechers, online pe skechers.com/doja-cat, precum și în magazinele din centrele comerciale.

Despre Doja Cat

Artista internațională Doja Cat, premiată cu GRAMMY, impresionează prin spectacolele sale vibrante, pe scenele marilor gale și festivaluri de muzică din întreaga lume, fiind inclusă în topul Celor Mai Influente Persoane din 2023, realizat de publicația „Time”.

Despre SKECHERS, THE COMFORT TECHNOLOGY COMPANY™

Pentru că inovația este cea care primează, Skechers oferă o colecție completă de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii.