De ziua ta Sister…

„Stare de urgenta. Azi e ziua ta Sister iar noi trebuie sa pastram distanta. Pastram distanta si atat, restul pare ca ne apropie mai mult ca niciodata. Apoi continua sa se incrusteze pe an ce trece acolo, stii tu, unde nu se sterge nicicum.

forever sisters

Altfel sa stii ca sunt acolo daca ma chemi cat ai zice “peste”! Mai stii? Asa ne invata mama ( sufletul acela nespus de frumos ) mereu cand eram copii, desi parea ca nu o vom asculta niciodata pt ca tare ne mai placea sa ne ciondanim! Mereu ne zicea ca orice-ar fi si oriunde-am fi, oricat de multi vin si pleaca din viata voastra “ voi trebuie sa va aveti mereu una pe cealalta!”. Iar noi am tinut minte Sister!

  Singura data cand am experimentat distanta intre noi a fost  cand tu ai intrat la ASE la facultate iar eu mai aveam un an de liceu! A fost un an greu, bac si admitere iar casa parea tare pustie fara tine si discutiile noastre de adolescente… Nu stiam cum sa fac sa treaca anul acela mai repede, sa invat mai mult ca sa iau bacul si admiterea aia odata ca sa intru si eu la facultate, sa vin cat mai repede dupa tine in Bucuresti! E clar ca lumina lunii ca am intrat la facultate si am venit intr-un suflet… 

De-atunci nu am mai marit niciodata distanta dintre noi mai mult de un cartier, doua … Apoi a venit COVID-ul asta care a reusit sa ne tina departe una de alta cateva luni… insa tot am gasit ceva deosebit cu ajutorul caruia sa iti pot transmite un mesaj de ziua ta:

& La multi ani, Sister, te iubesc nespus si nescris!”

Forever sisters la multi ani!
                                                                       
decorino.ro
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]