Sandalele de plaja Ipanema pun in valoare farmecul femeilor!

   Stilul Ipanema inseamna superbe combinatii coloristice, forme abstracte si, nu in ultimul rand, respect fata de mediul inconjurator. Fiecare colectie emana bucuria si exotismul specifice culturii braziliene, grafica si culorile sunt pline de veselie, glamour si te imbie la distractie. Designul inimitabil, tehnologia de ultima ora si aplicatiile decorative folosite transforma sandalele si papucii flip flop in elemente esentiale pentru tinuta de plaja ideala. Dupa multe zile de vacanta, la plaja, pe nisip, pe stanci, la plimbare prin oras, pur si simplu nu vei simti nevoia sa incalti alte sandale. Sandalele Ipanema sunt create din cauciuc de calitate, fiind rezistente, durabile, usoare si flexibile.  Sistemul de prindere al sandalelor pe baza de capse din cauciuc faciliteaza incaltarea si fixeaza sandaua mai bine pe picior. Talpa din cauciuc este comoda si va acorda stabilitate si aderenta pe orice suprafata. Enjoy your summer! 

Sandale Ipanema cu bareta separatoare si detaliu texturat Premium Curl
Pret 149 RON, Comanda pe FD

Sandale Ipanema cu bareta separatoare si aspect metalizat
Pret redus 89 RON de la 119 RON, Comanda pe FD

Papuci Ipanema flip-flop cu detaliu in forma de inima Maxi Fashion
Pret 119 RON, Comanda pe FD

Sandale Ipanema cu bareta separatoare si aspect metalizat
Pret 119 RON, Comanda pe FD

    Cea mai buna alegere si anul acesta pentru vacanta la plaja o reprezinta o pereche de sandale de plaja Ipanema! Magazinele FashionDays si Sportvision va asteapta cu preturi irezistibile si modele incredibile din ultimele colectii.

Slapi Ipanema I love tribal
Pret redus 40 RON, Comanda pe Sportvision

 

Slapi Ipanema summer II 
Pret redus 45 RON, Comanda pe Sportvision

Slapi Ipanema Unique IV
Pret redus 36 RON, Comanda pe Sportvision

Slapi Ipanema ANATOMIC LOVELY VIII
Pret redus 36 RON, Comanda pe Sportvision

Slapi Ipanema Summer II
Pret redus 45 RON, Comanda pe Sportvision

IPANEMA Sandale FASHION SANDAL KIDS VII

Sandale copii Ipanema cu flori
Pret 109 RON, Comanda pe Sportvision

Sandale copii Ipanema summer
Pret 129 RON, Comanda pe Sportvision

Sandale copii Ipanema summer
Pret 129 RON, Comanda pe FD

   Ipanema este o parte a companiei Grendene, ce detine un laborator dedicat dezvoltarii PVC. In acest laborator se fac cercetari cu privire la textura si densitatea PVC-ului, cautandu-se mereu cele mai bune materii prime pentru fiecare produs. Cercetatorii din acest laborator au dezvoltat pana in prezent mai mult de 70 de formule unice pentru PVC, pe cand alti producatori de incaltaminte folosesc o formula unica pentru toate produsele lor, indiferent de forma, functii sau purtare.


 

tendenz.ro