Fusta și pierderea feminitatii in timpurile moderne

De ce este important ca femeile să poarte fuste și rochii?

Chiar de azi trebuie să începeți să purtați fuste sau rochii și să vă obișnuiți să vă simțiți ca o femeie adevărată.

Istoria fustei, simbolul sacru pentru fiecare femeie

În toate timpurile fusta era considerată atributul principal al feminității. Iar motivul acestui fapt nu este numai frumusețea acestor haine. Experții în domeniul practicilor energetice consideră, că atunci când o femeie poartă fustă, ea începe să acumuleze energia inerentă a feminității. Prin urmare, fusta reprezintă un simbol sacru pentru fiecare femeie.

Comanda fusta de tulle Elsa ideala pentru evenimente. Cu o astfel de fusta vei atrage privirile in mod cert.

Comanda fusta de tulle Elsa ideala pentru evenimente. Cu o astfel de fusta vei atrage privirile in mod cert. Vezi aici toate culorile >>

Din antichitate, femeile purtau doar rochii și fuste și această modă era specifică tuturor popoarelor. De exemplu, femeile slave obișnuiau să poarte sarafane, femeile indiene se înfășurau cu eșarfe lungi și late, în timp ce femeile japoneze purtau kimono. După cum vedeți, vestimentația tuturor femeilor nu presupunea designul pantalonilor.

În trecut, oamenii simțeau mult mai subtil legătura lor cu forțele naturii. Și era bine cunoscut faptul că femeile se deosebesc de bărbați nu doar fizic.

Bărbații și femeile au energii diferite. Bărbații trebuiau să atragă energia din spațiu. În timp ce femeile absorbeau energia din pământ.

Dacă vorbim de astfel de concepte precum dragostea, sensibilitatea, grija, mila, tandrețea, atunci desigur le putem atribui doar femeilor. Toate aceste concepte se referă și la pământ.

Forma și construcția fustei

Forma și construcția fustei formează un con care se lărgește în partea de jos. Acest model de fustă nu a fost inventat din întâmplare.

Se credea, că un astfel de con ajută o femeie se absoarbă mai ușor energia și puterea pământului, să devină fertilă și să fie prosperă din punct de vedere financiar.

Energia unei femei, dacă vorbim despre corpul fizic, se acumulează într-un organ special – uterul.

După legile naturii, bărbații nu sunt înzestrați cu un astfel de organ. Și pentru ca un bărbat să primească această energie a pământului, el trebuie să o ia doar de la o femeie.

Când femeia se îmbracă în pantaloni, este ca și cum ar bloca legătura cu pământul. Mișcarea energiei se oprește, iar vasul sacru feminin sub formă de uter rămâne gol. În consecință, femeia nu are ce să-i ofere unui bărbat.

Energia feminină

Fusta Dama Lora Din Tafta, Tulle Si Flori Aplicate

Fusta Dama Lora Din Tafta, Tulle Si Flori Aplicate, Cu o astfel de fusta vei atrage privirile in mod cert. Vezi aici mai multe modele>>

Energia feminină este foarte importantă pentru bărbat. Această energie face bărbatul mai calm, mai echilibrat și mai stabil din punct de vedere emoțional. Dacă bărbatul are acces la energia feminină, el va dori întotdeauna să se implice în munca creativă. Când un bărbat este lipsit de dragostea și tandrețea femeii, el devine agresiv, crud și grosolan.

Sunt destul de multe femei, care nu poartă fuste deloc. Se îmbracă numai în pantaloni sau blugi. Dar, din punct de vedere energetic, o astfel de femeie își întărește și își hrănește spiritul într-un mod care îi este străin, adică bărbătesc. Ca urmare, interacțiunea unui bărbat cu o femeie are loc ca și cum ar fi fost și ea un bărbat. Din punct de vedere energetic, acest lucru se reflectă prin faptul că schimbul de energie este perturbat. Acest lucru se poate reflecta și în plan fizic sub formă de diferite boli, neînțelegeri și certuri.

Femeile își justifică obiceiul de a purta pantaloni prin faptul că aceste haine sunt mult mai comode, sunt practice și la modă.

Desigur, în blugi orice femeie se va simți mai confortabil, atunci când trebuie să facă o muncă, care se presupune că este bărbătească, de exemplu să ridice greutăți, să se miște rapid și abil, etc. În comparație cu pantalonii, o fustă sau o rochie acționează ca o frână naturală. Dar acesta este un mare beneficiu pentru femeie, care îi aduce pace și armonie.

Unei femei adevărate nici nu-i va trece prin cap să facă o muncă grea, să ridice greutăți sau să se grăbească undeva. Ea va aștepta bărbatul care va face toate astea, asemenea unui cavaler care nu va refuza să ajute o femeie.

Fusta, rochia frumoasă și starea de spirit

Purtând o fustă sau o rochie frumoasă, orice femeie va simți, cât de repede i se schimbă starea de spirit. Ca și cum în femeie se trezește o energie uriașă dar foarte cunoscută. Iată de ce privirile tuturor bărbaților întotdeauna sunt îndreptate spre femeile îmbrăcate în fuste sau rochii.

Chiar și cei mai eleganți și cei mai la modă pantaloni, pot fi îmbrăcați de femeie ca excepție.

Lungimea și forma fustei de asemenea sunt foarte importante. Înainte fustele și rochiile pentru femei trebuiau să fie cât se poate de lungi, așa cum se spune astăzi, până în podea.

În acest fel femeii îi este mai ușor să absoarbă și să rețină energia pământului. Dacă fusta are poalele largi, care se clatină și se răsucesc ușor, atunci când femeia se mișcă, imediat încep să apară câmpuri de torsiune, care consolidează energia pământului. Poalele fustei din cele mai vechi timpuri erau considerate un talisman, care era destinat să creeze un cerc de protecție pentru energia femeii.

Sănătatea organelor reproductive feminine și buna lor funcționare depinde direct de buna funcționare a acestor centre.

Imaginea unei femei îmbrăcată în fustă lungă întotdeauna va fi un simbol al purității, inocenței și purității.

Astăzi femeile se întreabă unde au dispărut bărbații adevărați. Dar gândiți-vă de unde pot să apară acești bărbați, dacă și femeile au încetat să mai fie femei în sensul deplin al cuvântului?

Femeile sunt conștiente că renunță la feminitatea lor, îmbrăcându-se în pantaloni și alte haine bărbătești. Din fericire, moda din ultimii ani oferă femeilor șansa de a se întoarce la hainele feminine, de a absorbi puterea pământului și de a dărui bărbatului iubit toată feminitatea lor.

Prin urmare, vă recomandăm, chiar de astăzi să îmbrăcați o fustă lungă și să vă obișnuiți să vă simțiți ca o femeie adevărată.

Fuste Tulle Lungi Mama Fiica, Vezi si alte modele >>