Par vopsit sanatos cu vopsea fara amoniac Wella Color Touch

     Jocul culorilor este foarte important, mai ales mixul dintre culoarea pielii si a parului, de aceea este important sa alegem vopseaua de par si in functie de nuanta tenului. Exista femei carora le sta surprinzator de bine cu orice nuanta de vopsea, fie ca aleg sa fie blonde, roscate, satene sau brunete, cantareata Rihanna fiind cel mai bun exemplu. Acest lucru nu este valabil in cazul celor mai multe dintre noi, daca esti bruneta natural, cum crezi ca ti-ar sta blonda?

Catalog Vopsea Par Fara Amoniac Wella Color Touch  
♥Vezi Oferta Esteto Azi

    Nu vreau sa ma gandesc cum as arata blonda, in schimb imi place sa testez toate nuantele de saten sau mai ales de roscat care exista! Ideal ar fi ca vopseaua de par pe care o folosim sa fie cu cel mult doua tonuri mai deschisa sau mai inchisa decat nuanta noastra naturala, dar, uneori in cazurile exceptionale mai putem forta un pic nota si alege nuante mai indraznete! In afara culorii parului, care este cu adevarat importanta, mai este si alt aspect care merita toata atentia: vopsea de par CU sau FARA amoniac?

  Ultimele tendinte din industria vopselelor pentru par sunt cele fara amoniac, lansate in ultimii ani de catre toate marile branduri care fabrica aceste produse cum este si Wella. Vopselele fara amoniac folosesc cel mai adesea, o alternativa numita MEA, sau monoetanolamina, un sistem de colorare pe baza de ulei, pentru a deschide mai usor firul de par.

 

 Vopseaua de par Wella Color Touch se amesteca intotdeauna cu emulsia Color Touch de 1,9% sau 4%, o puteti comanda odata cu vopseaua din magazinele de cosmetice profesionale. Nu numai saloanele de coafura au acces la produse profesionale, afla ca e foarte usor sa iti cumperi pe cont propriu aceste formule profesionale, comandandu-le direct online, la preturi foarte bune. Dupa colorarea parului cu Vopsea de par Wella, stilistii recomanda pentru rezultate maxime sa folosim sampon, balsam si masca de par din aceeasi gama cu vopseaua!

     -19% Balsam pentru Par Fin sau Normal Vopsit – Wella Professionals Brilliance Conditioner 1000 ml: balsam pentru par vopsit, hidrateaza, ofera stralucire parului, o ingrijire delicata sau bogata in functie de nevoile parului, avand in componenta un ingredient special: praful de diamante. Efectul este de stralucire si vitalitate, par moale si placut la atingere. Foarte avantajos gramajul de 1000 ml!

     -21% Sampon pentru Par Fin si Normal Vopsit – Wella Professionals Brilliance Shampoo 1000 ml este un sampon pentru par vopsit ce intensifica rezultatele de colorare, lasa parul plin de stralucire si vitalitate, moale si placut la atingere, datorita formulei sale speciale imbogatita cu ingrediente intens active.

  -19% Masca pentru Par Fin sau Normal Vopsit Wella Professionals Brilliance Treatment 500 ml protejeaza culorile obtinute cu Koleston Perfect si Color Touch iar datorita formulei speciale ofera stralucire si flexibilitate parului vopsit. Extractul de orhidee stimuleaza si catifeleaza. Ingredientul minune: praful de diamant ii da o stralucire iesita din comun parului.

     Vopseaua de par fara amoniac Wella Color Touch Rosu Vibrant este pentru femeile care vor mereu sa incerce nuante noi, vibrante si pline de viata. Culoarea parului rezista intre 20-24 samponari. Pentru realizarea acestei colorari, se pot folosi mai multe culori de vopsea fara amoniac Wella Color Touch Rosu Vibrant. Tu cu ce nuanta din catalogul Wella Professionals ti-ai dori sa iti colorezi parul de data aceasta?

Par vopsit sanatos cu vopsea fara amoniac Wella Color Touch

Vopsea de par Wella Color Touch 6/71

33 RON 36 RON
Vopsea Demi-permanenta – Wella Professionals Color Touch nuanta 6/7 blond inchis maro cenusiu

Catalog Culori Vopsea Wella Color Touch,  ♥Vezi aici♥

tendenz.ro