fashiondays.ro

Set bratari cupluri sau best friends 4ever parfumate cu Drag de Natura by INAtelier

Aerul pe care il respiram este cel mai important pentru sanatatea noastra chiar daca nu constietizam intotdeauna. “Handmade Aromatree by INAtelier” a luat nastere in timpul starii de urgenta cand dorul de aer curat si reconectare cu Natura era mai aprig ca niciodata. Deoarece parea singura solutie la indemana in acel moment, am cules cu grija acest Dor si l-am asezat in micul meu atelier intrebandu-ma ce as putea realiza frumos din el? Asa a luat nastere cel mai nou tip de Bijuterie pentru Aromaterapie din Romania, bijuteria de parfumat … cu drag de natura!  Este alegerea perfectă de cadou pentru sot si sotie, frate si sora, prieten si prietena, bunic si bunica sau pentru orice persoana de care iti este mereu DOR!

Set 2 bratari cupluri “Connected” Parfumate by INAtelier, Comanda online

  Setul de 2 bratari pentru cupluri sau pentru cei mai buni prieteni CONNECTED sunt realizate din snur reglabil si pietre vulcanice semipretioase care absorb cu usurinta uleiurile esentiale sau parfumurile. Pot ajunge la voi deja aromatizate sau le puteti parfuma cu aroma sau parfumul preferat si apoi trimite catre persoana draga,  astfel vei fi mereu “CONNECTED”. Alege martisoare inedite handmade de parfumat cu Drag de Natura by INAtelier.ro

 Comanda online martisoare inedite by INAtelier de parfumat tot anul!

Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor, o colectie #trendy speciala de martisoare pentru 2020, pornind de la un concept ce imbina elemente din trendurile actuale de lifestyle si fashion cu mesaje amuzante si valorile familiale in piese fermecatoare cu design propriu brandului.

Astfel, micile simboluri ale renasterii naturii, create de Meli Melo, majoritatea considerate aducatoare de noroc in traditia noastra, pot fi purtate si dupa perioada specifica Martisorului, ca bijuterii charm, parte a scenariului perpetuu de innoire a timpului.

In aceasta colectie poti gasi cu mare usurinta martisorul potrivit pentru buni cea iubita, pentru invatatoarea draga,  pentru doamna profesoara, pentru iubita pasionata de calatorii dar si pentru prietena cea mai buna care practica yoga si meditatia Zen in pauza de masa!! 🙂

Preturile incep de la 9.9 RON iar transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 130 RON.

 Comanda online si daruieste martisoarele potrivite de purtat tot anu’!